Bu hisselere atlayan gereksiz süperzekalý beyincikler alýrken faydalarý olmadýðý gibi satarkende olmayan beyinleri ile iþin içine ediyorlar, bu hisseleri bilmeyen gereksizler lafým size glrmeyin !!!!!!!!!!!!!!! hisseden deðil bunlarýn yaptýklarýndan býktým
1000 lot ile taban yapýyorsa bu tamamen art niyettir
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri iyi silkeliyor. Salladýkça dökülüyoruz. Bakalým bu savaþtan kim kârlý çýkacak?
Merhaba,
Deðerli Kardeþim,
Hisseleri çok önemli beklentilere ve olumlu geliþmelere raðmen yükseltmeyen kiþidir.., silkeleyen.
Senelerce sapýk iþlemlerle yatýrýmcýyý bezdiren, korkutan ve kaçýran, nihai olarak hissenin aslýnda tek alýcýsý olan kiþidir.
Böyle zamanlarý iþtahla bekleyen, olmasý için belki de þeytani ayinler düzenleyen kiþidir O...
Ýstediði zaman böyle tabana yazarak, 5-10 yatýrýmcýyý da panikleterek tabana yazmasýný saðlayan kiþidir O.
Þahsi borcunu ödemeyip, insanlarla dalga geçen, çileden çýkaran nihai olarak fabrikaya icra gelmesine göz yuman ve hisselerin 9.5 liradan 3.5-4 liralara gelmesini saðlayan kiþidir O.
Geliþmeleri gizleyen, haberleri geciktiren "Hepsi benimmm" diye bütün paranýn, malýn-mülkün üzerine yatmaya çalýþan kiþidir O.
20 senedir bekleyen yatýrýmcýya "Xtirin gidin, bu kadar yeter." demeye çalýþan kiþidir O.
Seneler önce yazmýþtým, ben ve benim gibi bekleyenler; "Mecburen Kazanacaðýz"
O istediði için deðil. O artýk yeterince kazandýðý için olacak...
Selam ve saygýlarýmla,
Dünyadaki geliþmelerin ülkemizdeki yaþananlarýn hic mi etkisi yok bu düþüþten..tum piyasa yýkýlmýþ vaziyette..ben 15 li rakamlarda bir miktar satmýþtým þimdi piþmaným hepsini satmadigima..üç kat kazanmýþým daha ne bekliyorum ki..aza razi olmayan çoðu bulamaz der atalar..hala kar varken þimdi çýkayým desem artýk satamam dipte satýcý çok..o yüzden bence bu satýþlar ülkenin içinde bulunduðu atmosferden kaynaklaniyor..yolda birde çekirge fýrtýnasý belirdi Irak Iran üzerinden hizla gelmekte.....Kendi düþüncelerim olup kimseyi etkilemek istemem...YTD dir..
Yer Ýmleri