Originally Posted by
metebaloglu
sayýn zor ;zor diyorsun yani siz zor demiþken aklýma bir hikaye geldi onu anlatayým bir gün ormanda büyük bir yangýn çýkar bütün hayvanat ateþi söndürmek için su götürürken bir karýnca dikkat çeker karýncaya derlerki sen ne yapýyorsun su götürüyorum o su ile ne olurki derler o der ki safýmýz belli olsun...anlayacaðýn telegram olsun twitter olsun safýmýz belli olsun ...saygýlar....
Sn Metebaloðlu kimin hangi tarafta olduðu açýsýndan güzel bir hikaye dir, sadece detaylý bilinmesi açýsýndan paylaþmak istedim,
selamlar, bol kazançlar
Hz. Ýbrahim'i içine atmak için nemrut o güne kadar görülmemiþ büyüklükte bir ateþ yaktýrmýþ.
olacaklarý izleyen insanlar bir karýncanýn aðzýnda su damlasý ile ateþe doðru gittiðini görünce karýncaya "ne yapmaya çalýþýyorsun" diye sormuþlar. karýnca "ateþi söndürmeye gidiyorum" demiþ. insanlar "aðzýndaki bir damla su ile bu koca ateþi nasýl söndüreceksin" diye gülmüþler.
karýnca cevap vermiþ "evet, belki söndürmez ama maksat safýmýz belli olsun".
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Yer Ýmleri