Evet dirilis EGYO da da varým o hisseyi de tasiyorum...Lütfen pozitif olun ve hisseye guvenin....Þans hepimize gulecek eminim....
Evet dirilis EGYO da da varým o hisseyi de tasiyorum...Lütfen pozitif olun ve hisseye guvenin....Þans hepimize gulecek eminim....
Merhaba,
Ýyi bir hafta temenni ediyorum. Geri sayým devam ediyor...
Baþladýðýný biliyorum da, sayý olarak kaçtayýz bilemiyorum. :-)
Herþey gönlünüzce olsun. Ýyi geceler.
Saygýlarýmla,
Kemal?
Kardeþim ne yapýyorsun? Sesin soluðun çýkmýyor.
Tmsf ile ibralaþtýn. Ýstediðini vermeseler razý gelmezdin. Asgari müþterekte buluþmuþsunuz... Sen azamide diretmiþindir de.., anlaþmalar için öyle derler iþte.
Artýk bir ses versen diyorum... Berna'ya "Yaz kýzým, sonra da Kap'a gönder..." desen de olur.
Kefaletler sona erdiðine göre, artýk Bist'e de bir dilekçe göndersen diyorum...
Seni fena adam seniii... Paralarý ne yapacaðýný nereye koyacaðýný bulamadýn deðil mi? Sen iþ adamýsýn, yatýrým falan yap kardeþim.
Cayman adalarýna falan kaçýrma sakýn...
Vakýfbank'ý ne yaptýn kardeþim? VB Genel müdürü aradý bugün..;
"Kemal alem adam yahu...Beni çok terletti..."dedi.
"Eeee e" dedim, "borç ödendi galiba..." dedim.
"Yok kardeþim, geçen hamama gittik de, götürdüðü hamam çok sýcakmýþ..." dedi.
"E kardeþim ne halt etmeye aradýn?" dedim.
"Kemal ara da bir gýcýk ver dedi..." dedi.
Kemal yediðin içtiðin, hamamýn senin olsun kardeþim. Hadi artýk bir ses ver...
"Vakýfbanký ödedik, gýcýklýðýna açýklamýyoruz..." falan de.
Sen baþvurularýný da saklarsýn be kardeþim. Yarýn öbür gün "Ulusala çýktýk..." diye haber gönderirsen þaþýrmam...
Kemal'cim bir þeyi yapmadan önce, yaparken de haber göndermek "etik" olandýr. Bir çok firma bunu yapar kardeþim.
Hadi saðlýkla kal...
Saðlýk haberlerini de bekliyorum... Yok Kapa gönderme...özelden yaz kardeþim.
Ýyi günler temenni ediyorum.
Saygýlarýmla,
genelde endeks gümlerken,bazen YÝP hisseleri hareketlenir.SevgiSÝZZZ keMALLLL aðbi,güzel haberi verse borsa gümlemiþken,bari buradan teselli bulsaydýk...![]()
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANLAYANA .......!!!!!
Vakýf Bank, yargýtaydaki karar düzeltmeyi ödendiði takdirde kendisi biz anlaþtýk deyip, kararsýzlýk ortadan kalkar. Bununda resmi açýklamasýný ancak Vakýf Bank yapar.
12.02 de yaptýklarý açýklama çok anlam içermektedir......ANLAYANA
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri