yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YEÞÝL YATIRIM HOLDÝNG ten neyýn eksýk.fazlan var eksýgýn yok...
Dengi bile olamaz bakýn çok yakýnda neyin ne olduðu ortaya çýkar, ben yýllardýr çamura bulandýrýlmiþ SOM ALTIN derken laf olsun diye söylenmiþ bir benzetme deðildi
Yatýrým tavsiyesi içermez, al/sat için uygun deðildir herkes kendi kararlarýndan sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
MZHLD Konsolide 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 17244541 Yýllýk Deð%:86 Ana Ortaklýk Paylarý: 8287656 Yýllýk Deð%:83
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
GÜMBÜR GÜMBÜR GELEN BÝR HOLDÝNG, taþlar yerine oturuyor sn Ercan bey hep yazýlarýnda hindistaný görüyorum derdi sanýrým artýk aracýmýz son pit stoplarýný yapýyor sonrasý malum yapýþtýrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada sabýrla, saygýyla güvenle bekleyen tüm eski yatýrýmcý arkadaþlara eplas ve mzhld dostlara hayýrlý uðurlu olsun
Yedi yýldýr bir kelime yazmadan hep okuyarak sessizce takip ettim inþallah herkes beklediði iyi günlere kavuþur.
HTC One_M8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri