Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 97/500 ÝlkÝlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 769 - 776 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Merhaba,

Bilançoyu hele bir görelim. Sonra?

Bilanço ne saðlayacak? 9 Aylýk ne deðiþtirdi?

Kemal Kardeþimin artýk ortaya vizyonunu koymasý lazým. O ne düþünüyor ne planlýyor bilmeliyiz...

Zira iyi haberler, zorla, zoraki Kap'a geliyor. Geldikten sonra da bir þekilde itibarsýzlaþtýrýlýyor.

Kemal Kardeþimin, haber vasfý taþýyan bilgileri Kapa bildirdikten sonra, oturup bir açýklama yapýp, bundan sonraki süreci açýklamasý, yani vizyonunu ortaya koymasý lazým ki;

Yatýrýmcýlar neyin erken, neyin geç olduðuna, yeter mi-yetmez mi, çýkayým mý-kalayým mý ? ya karar versin.

O vizyonda bizlerin neleri beklediðini bilir ve ne zaman çýkacaðýmýza o zaman karar veririz.

Melasis "Çok sabýrsýzsýnýz" demiþ...
    Oðuzpam da "6 yýldýr bekliyoruz yetmez mi" demiþ...

Borsada uzun yatýrýmýn anlamýný öðrenmek için "google" a yazýn. Okuyun. Ben bir süre vermeyeyim.

6 sene yetmez mi?

Yeter kardeþim. Elbette yeter. Ben 10 sene bekleyeceðimi bilsem, girmezdim kardeþim. Dürüst olmak lazým.

Biz bu senetlerde tutuklu kaldýk.

Dr. Abi de 20 sene bekleyeceðini bilse, o da girmezdi. Onun ki müebbet sayýlýr da, yakýnda iyi halden tahliyesi gelir inþAllah.

Piþman mýyým? Elbette piþmaným.

Neden buradayým? Çünkü inat ettim. Çünkü her þey daha iyiye gidiyor. Çünkü o haberleri göndermeyen, itibarsýzlaþtýran ahlaksýzlar da zaman tamam olduðunda kazanmak isteyecekler. Ve ben kazanmadan çýkmayacaðým.

Ýstemeseler de kazanacaðým. Çünkü her þey çok açýk seçik görülüyor.

10 sene bekledim. Az mý?

Sabýrsýz mýyým? Haksýz mýyým?

Siz karar verin.

Ama bilanço yetmez...

Ben o Ege Yýldýzýn halka açýldýðýný göreceðim. O þirket halka açýlýrsa, her þey daha düzgün olacak. O þirketin karlarý bilançoya doðru yansýmýyor.

Yüklü bir bedelsizi görmeden gitmek olmaz. Þirketin büyümesi için olmazsa olmazlarýn baþýnda geliyor.

Neyse, gideyim. Yazmak zaman alýcý. Çok yazdýk. Video çekip youtube ama koysam acaba?

Saygý ve selamlarýmla,

Kemal.., þeffaf ol. Dürüst ol. Hissene sahip çýk. Planlarýný ve vizyonunu ortaya koy. Bana para kazandýrmayacan diye herkese de mi kazandýrmayacaksýn?
    Hadi Kemal iþine bak Allah Aþkýna.

2. Sn ercanbay bu þirketin baþýna gelenler Kemal abimin deyimiyle. http://www.milliyet.com.tr/yasadigim...73/default.htm bu yazýyý hatýrlatýrým ne Kemal zorlu ne doktor abi nede sen Yada ben bunu anlamamýz gerçekten mümkün deðildi þimdi çorap söküðü gibi her anlasakta 2015 , 2016 senelerinde nelerin deðiþtiðini görüyoruz 2017 bilançosunda bu iyileþme devam ediyor tabi bu benim bakýþ açým 2018 bekleyenlerin yýlý olsun

https://m.youtube.com/watch?v=yjGigzkkXMM

3.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Bilançoyu hele bir görelim. Sonra?

Bilanço ne saðlayacak? 9 Aylýk ne deðiþtirdi?

Kemal Kardeþimin artýk ortaya vizyonunu koymasý lazým. O ne düþünüyor ne planlýyor bilmeliyiz...

Zira iyi haberler, zorla, zoraki Kap'a geliyor. Geldikten sonra da bir þekilde itibarsýzlaþtýrýlýyor.

Kemal Kardeþimin, haber vasfý taþýyan bilgileri Kapa bildirdikten sonra, oturup bir açýklama yapýp, bundan sonraki süreci açýklamasý, yani vizyonunu ortaya koymasý lazým ki;

Yatýrýmcýlar neyin erken, neyin geç olduðuna, yeter mi-yetmez mi, çýkayým mý-kalayým mý ? ya karar versin.

O vizyonda bizlerin neleri beklediðini bilir ve ne zaman çýkacaðýmýza o zaman karar veririz.

Melasis "Çok sabýrsýzsýnýz" demiþ...
    Oðuzpam da "6 yýldýr bekliyoruz yetmez mi" demiþ...

Borsada uzun yatýrýmýn anlamýný öðrenmek için "google" a yazýn. Okuyun. Ben bir süre vermeyeyim.

6 sene yetmez mi?

Yeter kardeþim. Elbette yeter. Ben 10 sene bekleyeceðimi bilsem, girmezdim kardeþim. Dürüst olmak lazým.

Biz bu senetlerde tutuklu kaldýk.

Dr. Abi de 20 sene bekleyeceðini bilse, o da girmezdi. Onun ki müebbet sayýlýr da, yakýnda iyi halden tahliyesi gelir inþAllah.

Piþman mýyým? Elbette piþmaným.

Neden buradayým? Çünkü inat ettim. Çünkü her þey daha iyiye gidiyor. Çünkü o haberleri göndermeyen, itibarsýzlaþtýran ahlaksýzlar da zaman tamam olduðunda kazanmak isteyecekler. Ve ben kazanmadan çýkmayacaðým.

Ýstemeseler de kazanacaðým. Çünkü her þey çok açýk seçik görülüyor.

10 sene bekledim. Az mý?

Sabýrsýz mýyým? Haksýz mýyým?

Siz karar verin.

Ama bilanço yetmez...

Ben o Ege Yýldýzýn halka açýldýðýný göreceðim. O þirket halka açýlýrsa, her þey daha düzgün olacak. O þirketin karlarý bilançoya doðru yansýmýyor.

Yüklü bir bedelsizi görmeden gitmek olmaz. Þirketin büyümesi için olmazsa olmazlarýn baþýnda geliyor.

Neyse, gideyim. Yazmak zaman alýcý. Çok yazdýk. Video çekip youtube ama koysam acaba?

Saygý ve selamlarýmla,

Kemal.., þeffaf ol. Dürüst ol. Hissene sahip çýk. Planlarýný ve vizyonunu ortaya koy. Bana para kazandýrmayacan diye herkese de mi kazandýrmayacaksýn?
    Hadi Kemal iþine bak Allah Aþkýna.

Sayýn ercanbay kaleminize saðlýk.Yine biz samimi yatýrýmcýlarýn duygu,düþünce ve beklentilerini dile getirmiþsiniz.Boþverin o '' çok sabýsýzsýnýz''cý tetikçiyi.Ben onun bizler gibi yatýrýmcý olduðunu sanmýyorum.Olsaydý bizler gibi arada eleþtiride, serzeniþte bulunan bir þeyler yazardý. ( Yazýnýzýn Youtube'lý bölümünde bir kelime hatasý mý,dil sürçmesi mi olmuþ acaba?)

4.  Alýntý Originally Posted by Batýrýk 67 Yazýyý Oku
    Sayýn ercanbay kaleminize saðlýk.Yine biz samimi yatýrýmcýlarýn duygu,düþünce ve beklentilerini dile getirmiþsiniz.Boþverin o '' çok sabýsýzsýnýz''cý tetikçiyi.Ben onun bizler gibi yatýrýmcý olduðunu sanmýyorum.Olsaydý bizler gibi arada eleþtiride, serzeniþte bulunan bir þeyler yazardý. ( Yazýnýzýn Youtube'lý bölümünde bir kelime hatasý mý,dil sürçmesi mi olmuþ acaba?)
    Merhaba,

Beni yakalamýþsýn Batýrýk kardeþim. Þimdi google'a bakmayacaðým da, tecahüli Arif (sanatý: üstü kapalý anlatma yada bir seferde iki þey anlatma gibi özetlenebilir. Öyle hatýrlýyorum) inceden icra ettim.

Þimdi, Melasis'e hak vermiyor deðilim. O da haklý, Kemal bey de haklý ama bekleyenler daha çok haklý. 1 - 1000 lot arasý her iki senette de çok tabanlar gördük. Buna zamanýnda izin veren Kemal bey ve diðer ilgili kiþileri zamanýnda kýnadýk ve senetten çýktýðýmýzda bile kýnayacaðýz. Bunun adý ............ . Herkes dilediðini yazsýn.

Ben "Kalleþliktir" diyorum.

Herþey dört dörtlük farkýndayým. Herkes farkýnda...Ama öyle bir farkýndalýk yarattýlar ki bu "Kalleþler" hisseye haber geldiðinde bile hissede kýpýrdama olmadýðý zamanlar oldu.

Bu "Kalleþliði" yapanlar, halen iþbaþýnda. Geçtiðimiz yýl, Tmsf anlaþmasýný fiyatladýk... Haber ne zaman geldi? O haber gelinceye kadar fiyatlama yapýlmýþ mýydý? Evet. Diyelim ki, haber erken geldiðinde de bu kadar fiyatlardý. Gazete haberi ile Kap haberi arasýndaki süre içinde çýkmak zorunda olanlar ne olacak? Bunda bir kasýt yok mu?

Peki 9/2017 yi neden fiyatlamadý?

Kemal Z. nin baþýna bilmem ne gelmiþ... Biliyoruz.., Kemal için dua da ettik. Herkes etmiþtir. Ama bunlarý atlattýk. Elbette bunun bir, gerek çukurdan gerek Basmaneden karþýlýðý olacak. Ama biz Kemal Z'nin taziyesinde bulunduk. Kendisine "Kemal Abi yapabileceðimiz bir þey var mý? Al þu paralarý da lazým olur..." dedik. Zor gününde yemek daðýttýk, çay servisi yaptýk.

Cenaze ortadan kalktý...Kemal Z. bizi tokatlamanýn peþinde. Kötü gününde yanýndaydýk Kemal Z.

Sen de artýk bi Adýna yakýþýr gibi davran. Arkadaþým; Zaten zenginsin. Mezara bir þey götüremezsin. Götüremediklerin çocuklarýna ve torunlarýna kalacak. Cenazende yanýnda bulunan bu vefalý yatýrýmcýya da bir þeyler yap ki, o da ölmeden bir mezar yeri falan satýn alsýn...

Tut ki, büyük bir savaþ çýktý. (Parayý ne yapacaksýn diyenler olacaktýr.) O parayala, þimdi biraz altýn alýrsam, savaþ zamaný da geçer. Silah alýrým. Çocuklarýn güvenliði için harcarým. Bu extrem örneði attým ama olabilirliði yok mu? Ne olacak bizim hisseler? Buhar...

Demir tavýnda dövülür. Askerlikte "Alay geçti boruyu *ötüne sok" derler.

Dürüstlük, þeffaflýk ve artýk biraz da hýz bekliyoruz...

Zamanýnda, Amerika'da bir Yahudiyle iþ yapmýþtým;

"Para lazým, mevsimlik bir iþ yapacaðým, bana ortak olur musun? dedim.
    "Ýþ ne " dedi. Anlattým mantýklý buldu ve istediðim parayý verdi.
    Dedi ki;
    "Yanlýz, ortak olmuyorum, ben sana yatýrým yapýyorum. Paramýn karþýlýðý ne kadar para vereceksin?"

Rakamlarý ve parasýna ne kadar para'faiz' vereceðimi yazmayayým. Anlaþtýk. 3 ay sonra iþ bitti ve zarar ettim. Ýþ o kadar büyüktü ki, kontrol altýnda tutamadým. Benim hatam... Yahudi, zarar ettiðimi de dinlemedi, parasýný da aldý. Ha, benimle bir daha iþ de yapmadý. Bir dahakine o parayý verememe riskini almadý.

Biz bu þirkete borsadan ortak olduk. Ama ne için? Yatýrým olsun diye...

Para kazanamadýðý zamanlarda bir þey istemedik. Kötü günlerde sabrettik. Ancak þirketin önü açýldý ve kar etmeye baþladý. Varlýklarý da deðerlenecek...
    Bunu saklamaya, bunu yedirmemeye çalýþan ve geciktiren...

Ne demiþtim?

"KALLEÞTÝR"

Saygý ve selamlarýmla, Ýyi geceler.

Telefonda bir arkadaþýma "Daha ýlýmlý olacaðýmý söylemiþtim" Can çýkar huy çýkmazmýþ. Ondan özür diliyorum.
    Batýrýk kardeþim, sen de beni gaza getirme kardeþim ya.

5. Sn. Ercanbay, bu yazýnýzýn altýna imzamý atarým.

Bunu yapan ister yakýnlarý, ister bir baþkasý olsun. Sn. Kemal Zorlu yahut yakýnlarýndan buralarý okuyan varsa yaptýðýnýz ayýptýr. Yapmayacaksýn yahut izin vermeyeceksin. Yatýrýmcý gözünde hiçbir þey gördüðüm kadarýyla. 20 yýla gelen bir hikaye ve ne gördük? Belki TMSF dalgasýyla "enflasyon" zararým çýkmýþtýr. Çýktý sayalým çýkmýyor da. Her neyse, bunca yýl beklenildi. Sakince, güvenerek, þirketi ile gurur duyarak beklenildi. Artýk yeter Sn. Kemal Zorlu. Ciddi anlamda borsada hisseden çýkýþ özgürlüðü varken bu kadar yýl bekleyen yatýrýmcý sayýsý en fazla olan - adet oranýna göre - hissesin, gurur duy (!)

Þakanýn tadý kaçtý Sn. Kemal Zorlu. Ýnsanlar senin gibi zengin doðmadý. Ýnsanlarýn ekmeðinden keserek sana ortak olduðu parayý geri vermeme vicdaniyetsizliðinin tadý kaçtý Sn. Kemal Zorlu.

Varsa spekülatörler yahut aklý küçük kendi büyük (!) arkadaþlar. Ekmeðimden böldüðüm hisselerimi yakýn fiyatlarda satmayacaðým. Uzak olacak satacaðým fiyat, aþaðý ya da yukarý. Yani ya mezara gider ya da hedefime. Kötü niyeti olan kimseye mal yok benden ve bir çok arkadaþýmdan.

Sn. Kemal Zorlu ayrýca bir þirket adam gibi çalýþýr da 2 aydýr KAP'a haber gelmez mi kardeþim? Nerede bizim yýl sonu hesap defteri? Belki de "adam" deðildir.

Alt hedaf fiyatým mezar, söylemiþ oldum. Üst de zamana göre bakacaðým. Þirket ivmelenmesi bu þekilde devam etse - etmez ama etse - 100'lere gelir lakin Sn. Kemal Zorlu kesin bir çomak sokar. En kötü ihtimal tam giderken fiyatlar birden ölür gidersin sen. Sýkma canýný yine baskýlarsýn hisseyi bir þekilde. Vasiyet falan yazarsýn. 2 haneli rakamlara çýkýnca deðerlendireceðiz, þu anda satýþ gündemi yok benim için. Kimse de yanýlgýya düþmesin sakin olsun. 10 oldu kaçalýmýn bir anlamý yok. Herkes durumunu, zamanýný, hedefini aklý ile deðerlendirsin, isteyen istediði yerden versin. Yatýrým için somut tavsiye vermem, siz de vermeyin, kimseye de verdirmeyin.

Nadiren yazarým, her yazýmý yarým atasözü ile sonlandýracaðým artýk.

"Deveyi diken, Sn. Kemal Zorlu'ya ... "

6.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Beni yakalamýþsýn Batýrýk kardeþim. Þimdi google'a bakmayacaðým da, tecahüli Arif (sanatý: üstü kapalý anlatma yada bir seferde iki þey anlatma gibi özetlenebilir. Öyle hatýrlýyorum) inceden icra ettim.

Þimdi, Melasis'e hak vermiyor deðilim. O da haklý, Kemal bey de haklý ama bekleyenler daha çok haklý. 1 - 1000 lot arasý her iki senette de çok tabanlar gördük. Buna zamanýnda izin veren Kemal bey ve diðer ilgili kiþileri zamanýnda kýnadýk ve senetten çýktýðýmýzda bile kýnayacaðýz. Bunun adý ............ . Herkes dilediðini yazsýn.

Ben "Kalleþliktir" diyorum.

Herþey dört dörtlük farkýndayým. Herkes farkýnda...Ama öyle bir farkýndalýk yarattýlar ki bu "Kalleþler" hisseye haber geldiðinde bile hissede kýpýrdama olmadýðý zamanlar oldu.

Bu "Kalleþliði" yapanlar, halen iþbaþýnda. Geçtiðimiz yýl, Tmsf anlaþmasýný fiyatladýk... Haber ne zaman geldi? O haber gelinceye kadar fiyatlama yapýlmýþ mýydý? Evet. Diyelim ki, haber erken geldiðinde de bu kadar fiyatlardý. Gazete haberi ile Kap haberi arasýndaki süre içinde çýkmak zorunda olanlar ne olacak? Bunda bir kasýt yok mu?

Peki 9/2017 yi neden fiyatlamadý?

Kemal Z. nin baþýna bilmem ne gelmiþ... Biliyoruz.., Kemal için dua da ettik. Herkes etmiþtir. Ama bunlarý atlattýk. Elbette bunun bir, gerek çukurdan gerek Basmaneden karþýlýðý olacak. Ama biz Kemal Z'nin taziyesinde bulunduk. Kendisine "Kemal Abi yapabileceðimiz bir þey var mý? Al þu paralarý da lazým olur..." dedik. Zor gününde yemek daðýttýk, çay servisi yaptýk.

Cenaze ortadan kalktý...Kemal Z. bizi tokatlamanýn peþinde. Kötü gününde yanýndaydýk Kemal Z.

Sen de artýk bi Adýna yakýþýr gibi davran. Arkadaþým; Zaten zenginsin. Mezara bir þey götüremezsin. Götüremediklerin çocuklarýna ve torunlarýna kalacak. Cenazende yanýnda bulunan bu vefalý yatýrýmcýya da bir þeyler yap ki, o da ölmeden bir mezar yeri falan satýn alsýn...

Tut ki, büyük bir savaþ çýktý. (Parayý ne yapacaksýn diyenler olacaktýr.) O parayala, þimdi biraz altýn alýrsam, savaþ zamaný da geçer. Silah alýrým. Çocuklarýn güvenliði için harcarým. Bu extrem örneði attým ama olabilirliði yok mu? Ne olacak bizim hisseler? Buhar...

Demir tavýnda dövülür. Askerlikte "Alay geçti boruyu *ötüne sok" derler.

Dürüstlük, þeffaflýk ve artýk biraz da hýz bekliyoruz...

Zamanýnda, Amerika'da bir Yahudiyle iþ yapmýþtým;

"Para lazým, mevsimlik bir iþ yapacaðým, bana ortak olur musun? dedim.
    "Ýþ ne " dedi. Anlattým mantýklý buldu ve istediðim parayý verdi.
    Dedi ki;
    "Yanlýz, ortak olmuyorum, ben sana yatýrým yapýyorum. Paramýn karþýlýðý ne kadar para vereceksin?"

Rakamlarý ve parasýna ne kadar para'faiz' vereceðimi yazmayayým. Anlaþtýk. 3 ay sonra iþ bitti ve zarar ettim. Ýþ o kadar büyüktü ki, kontrol altýnda tutamadým. Benim hatam... Yahudi, zarar ettiðimi de dinlemedi, parasýný da aldý. Ha, benimle bir daha iþ de yapmadý. Bir dahakine o parayý verememe riskini almadý.

Biz bu þirkete borsadan ortak olduk. Ama ne için? Yatýrým olsun diye...

Para kazanamadýðý zamanlarda bir þey istemedik. Kötü günlerde sabrettik. Ancak þirketin önü açýldý ve kar etmeye baþladý. Varlýklarý da deðerlenecek...
    Bunu saklamaya, bunu yedirmemeye çalýþan ve geciktiren...

Ne demiþtim?

"KALLEÞTÝR"

Saygý ve selamlarýmla, Ýyi geceler.

Telefonda bir arkadaþýma "Daha ýlýmlý olacaðýmý söylemiþtim" Can çýkar huy çýkmazmýþ. Ondan özür diliyorum.
    Batýrýk kardeþim, sen de beni gaza getirme kardeþim ya.

7. Merhaba Arkadaþlar,

Holdingdeki hacme bakarak bir þeyler yazayým dedim;

Arkadaþlar Mzholding ve Eplas hisseleri sýð hisselerdir. Dolaþýmda toplamda 9 m hisse bulunmaktadýr. Onun için senelerdir 10 bin lotu bile yüksek hacim gibi deðerlendiririz.

Ben yazýlarýmda Mzhol ve Eplas için olumsuz hiç bir þey yazmýyorum. Aksine, senelerdir maðdur olan yatýrýmcýnýn iyice býkýp çýkmadan önce memnun edilmesi için bu yazýlarý ýsrarla yazýyorum. Zira, her zaman yazdýðým gibi "Ben mecburen kazananlardan olacaðým" Patronun ve borsadaki elinin kazanabilmesi için bana da kazandýrmasý gerekiyor.

Bu benim onlar kazanmaya karar verinceye kadar burada olacaðýmý anlatýyor.

Diðer taraftan Mazhar holding ve Ege Plastik 20 senelik sýkýntýlarý aþarak 20 milyonun üstünde kar beyan etmeye hazýrlanýyor.

Tmsf çözülmüþ, Vakýfbank ile pazarlýklar sürüyor(! ödenmiþ de olabilir) garame ipoteklerden kurtulmuþ (Rehinli hisseler kelepçeler) ve sürekli üretim yapan ve rekor üretim yapan fabrika var. Rekor kar bekliyoruz...

Yeniden deðerlemeler falan yapýlacak...

Yani, her þey hiç olmadýðý kadar iyi...

Benim kýzdýðým; artýk daha hýzlý adýmlar atýlarak, zamanýnda yatýrýmcýya duyurulmasý.

Çabam bu...

Binaaneleyh; yazýlarýmý olumsuz düþünüp de, daha sonra "Senin yazýlarýndan etkilendim ve sattým" diyen olursa, üzülürüm.

Baþka bir þey de, bu "Kalleþ" lerin yaptýðý bir þey, kademeler boþ olduðu için diledikleri kademeye yazýp, o kademeden de alýp, hem hacim yaratýp, hem de "Satýþ çok, olumsuz bir þey mi var?" Görüntüsü yaratmaktýr. Bunu sýkça yaptýlar ve halen yapýyorlar.

Dedim ya "Kalleþler". Açýn sözlüðü bakýn. Para için yapmayacaklarý þey yoktur bunlarýn.

Herkes kendi kararýný verir. Ancak, umarým derdimi anlatabilmiþimdir.

Artýk, dürüst olma zamaný. Ne halt ettiðini zamanýnda duyurun kardeþim. Bir senedir Vakýfbankla görüþmeleriniz bitmedi mi?
    Siz maðdursunuz ve paranýzý ödemeye niyetlisiniz. Size o parayý faizsiz dahi ödeme imkaný saðlayacaklardýr.

Neyi saklýyorsunuz? Saklamayýn. Saklamayýn ki 3 kuruþ fazla kazanalým.

Saygý ve selamlarýmla,

Hayýrlý Cuma'lar.

8. TDK
    26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 453.489.517 kez söz arandý.

Memlekette ne kadar çok kalleþ varmýþ...

Sayfa 97/500 ÝlkÝlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •