MAZHAR ZORLU HOLDÝNG'IN 2017 YILI 12 AYLIK KONSOLÝDE NET KARI 11.735.865 TL (2016/12 AYLIK: 5.647.494 TL)
Bu hafta karþýlýðýný görmek dileðiyle.Hepimize kazançlý bir hafta olmasýný istemek hakkýmýzdýr.
Pppp]ppp
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yyyyyyyuuu
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
1000 lotla oynanan komik oyunlar, gördüm bu kadar acemisini, terbiyesizini görmedim
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
Merhaba Kardeþim,
Aðanýn paþa gönlü bilir deðerli kardeþim...Cebimde 5 M para olsa, alabildiðim kadarýný alýr, 1 milyonu da her zamanki ucuz oyunlar oynamak isteyenler için kenarda tutardým.
Bir ön görüm kalmadý. Üreme organlarý 100 okka bir yatýrýmcý diyorum...
Diktatörümüz ne derse o...
Doktor Abi sürekli Piyasanýn fiyatlamasýndan, Spek uydurmasýndan falan bahseder de; hisseyi fiyatlayan piyasa oluþturan "Spek" tabir edilen piyasa yapýcýlarýdýr.
Eee?
Bizim grupta spek yok. Hiç olmadý. Girmez, giremez zaten. Yeterince mal yok. Tamam kademelerde görüyoruz da, speðin parmaklarýný oynatmasýna yetmez. Yeterince malý, kaç ortalama ile kaç ayda toplayacak?
Mal bizde, bizde para yok. Malýn büyük bölümü zaten Kemal Zorlu Hazretlerinde.
Kemal Zorlu hadi biraz para kazanalým demediði sürece, ivmesiz-zoraki yükseliþlere mahkum.
Nasýl zoraki?
Tmsf haberini aylarca sakladý. Saklamasa, Tmsf'yi fiyatladýktan sonra bilançolarý fiyatlayacaktý. Bilançolarý fiyatlayamadý.
Vermediði, fakat borsa þirketlerinin haber yaptýðý bir sürü þey var; "Ýhracat anlaþmalarý" "Bu mallarýn teslimatý" Ve en önemlisi ve basiti; Tmsf'nin anlaþma sonrasý, anlaþmanýn gerçekleþmesi için ortaya koyduðu basit þart.
Bunu bile haber yapabilirdi. "Tmsf'nin anlaþma gereði ortaya koyduðu ...... vekalet ve adli ücretler ... ödenmiþ olup..." diye bir haber gönderebilirlerdi.
Bunu yaptý mý peki?
Faaliyet raporlarýndan yaptýðýný cýmbýz ile ayýklýyoruz.
20 senedir bekleyen adamdan mal vermesini- satmasýný bekliyorlar... Bak vicdansýza!
Belediye sana yanlýþ yaptý. Ver mahkemeye!
Tmsf yanlýþ yaptý. Ver mahkemeye!
.....
Arkandayýz...
Sen de bizim arkamýzda dur!
Þimdi de arkamýzdasýn ama önündekini bir indir de öyle dur.
Ama olsun..,
Mükemmel Kar...
Mükemmel Stok...
Mükemmel Üretim...
Mükemmel Projeksiyonlar...
Ve Mükemmel Raporlama!
Tebrik ederim. Ciddi bir çalýþma yapmýþlar. Devlet ciddiyeti ile. Hatta Devlet yardým bile almalý. Devletinki daha üstün körü gibi.
Harcamalar halen fazla ama geçen seneye göre daha iyi.
Ne olacak?
Yeni beklentileri nihayetlendirmeye baþlayacaðýz;
Vakýfbank... Bu fark yaratacak ama soðutmaya ve fiyatlamamasýna çalýþýyorlar. Zira Vakýfbankla birlikte çok deðerli bir arazinin ya geri alýnmasý yada vefa hakkýnýn kullandýrýlmasý var. (Altay Fýrat KZ nin kendi aðzýndan, kullandýrmayý düþündüklerini bize iletmiþti GK)
Yeniden deðerlemeler var. Yeniden deðerlemeler yapýldýðýnda Piyasa deðeri komik rakamlarda kalacaktýr. 12 milyon kar yazmýþ bir þirket var.
Ben en kýsa zamanda bedelsiz vermesini bekliyorum. Bedelsiz verip piyasadaki hisseleri çoðaltmadan þirketi deðerlendiremezler. Yeteri miktarda dolaþýmda hisse olursa, büyükler iþin içine girmeye baþlar.
Ýþte o zaman Kemal Zorlu para kazanmaya baþlar. Hisseler yükselir, daha sonra fonlar ve büyük yatýrýmcýlar almaya baþlar. K.Z elinde hisselerin bir bölümünü bu gelenlere teslim ederek, ücretli sermaye artýrýmýna gider.
Ortaya bir kaç milyar sermayeli bir þirket ortaya çýkar.
Yapýlacak çok þey var.
Ege Yýldýzý halka açabilir. O þirket, Zorlu'nun masraflarý 2 ye katladýðý bir þirket ama halka açarak daha fazla kazanabilir.
Tekstil fabrikasý var..,
Enerji þirketleri ve Ares,
Falan filan Ýnter-Milan var. Var oðlu var.
En önemlisi Gözaltý pazarýnda olma nedenleri ortadan kalkýyor. Yakýndýr.
Aðanýn paþa gönlü bilir Netekim.
Bazý þeyleri ölümünden sonraya býrakacaðýný düþünmüyorum.
Devamlý yazýyoruz. Yaza yaza klavyenin harfleri silindi.
Bekleyeceðiz kardeþim. Çorba orada kaynýyor...
Önemli olan yatýrýmcýnýn çorbayý;
Kasede mi?
Tabakta mi?
Tencerede mi?
Kazanda mý içeceði...
Herkes kendi kararýný verir.
Saygýlarýmla,
Yatýrým tavsiyesi içerir gibi görünüyor ama O niyetle yazmadým. Ýnceleyin, kararýnýzý ona göre verin.
sn ercanbay kaleminize emeðinize saðlýk...
Yer Ýmleri