ihtiyaçtan dolayı tahliye davaları (oğlum oturacak çık) yaklaşık ne kadar sürüyor? icra davaları gibi 2 sene sürermi yoksa daha hızlımı sonuçlanır?
ihtiyaçtan dolayı tahliye davaları (oğlum oturacak çık) yaklaşık ne kadar sürüyor? icra davaları gibi 2 sene sürermi yoksa daha hızlımı sonuçlanır?
Normalde çok hızlı ilerler, birkaç ayda sonuçlanır. Ama bu sıralar yoğunluğun çok fazla olduğu söyleniyor.
Ama ne kadar sürerse sürsün 15 bin liralık evde 2 bin liraya oturan kiracıyı eninde sonunda çıkartmak, hiç çıkartmamaktan iyidir.
Yani siz dava açmayınca da bir artınız olmayacak, kiracı yine aynı düşük rakama oturmaya devam edecek, hem de yıllarca. En iyisi açın gitsin.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrası olacak şekilde CEZALI TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİ imzalatın.
İlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Konutlarda 'kiralık' yerini 'kiralık değildir'e bıraktı
https://sputniknews.com.tr/20230529/...071717677.html
Fakirliği ile ünlü Hindistan ülkesinde bile vasat 100 metrekare apartman daireleri 200 Bin EURO'dan başlıyormuş yani 5 Milyon TL civarı.
Videonun 2.dakika 44.saniyesinde görebilirsiniz. (Video için: https://www.youtube.com/watch?v=g2k9RzFPFlY )
Hal böyleyken, fakirliğin yüceltildiği Hint fakiri deyiminin bile kullanıldığı ülkede bile vasat 100 metrekare ev 200 bin EURO iken
Türkiye'de konut fiyatlarına yüksek demek ne kadar doğru?
---------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri