Gerçekten rastgele karşıma geldi sizin yazılar. Ama şöyle söyleyeyim, yıllarca bu topiğin verdiği gazında etkisiyle emlağa bulaşmadım. Hep çökecek diye bekledim. Taki 2019 da ablam bana zorla Antalya'dan bir ev aldırana kadar. Daha sonra 2021 de baktım iyi kazandırıyor. Altı tane daha aldım. Bilinçli yapılmış bir hamle değil sadece rastlantısal başarı. Geleceği kimse bilemez.
Emlak fiyatları çökecek diyenler sadece kendi olmasını istediklerini yazıyor bence.
Uçması yada çökmesi için şu an analizlere dahil olmayan çok büyük beklenmedik olayların meydana gelmesi lazım.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
2018 de burada bana saydıranlar, şimdi konutu savunmaya geçmiş. Bu tipleri görmek forumun da kalitesini sorgulatıyor.
2018 kasımda 475 bine aldığım evi geçen hafta 800.000 e sattım. Kirayı saymıyorum.
Yine o dönem yüzde 10 peşinat ile 5 yıl vadeli 0 faiz aldığım evin daha ödemesi bitmedi bugün satsam 600 bin net kardayım.
Şimdi o dönem bu millete 100 çarpanı bekleyin, nakit kraldır, dolar efsanedir vs diyen djoz, watcher46, hakem vs nerede?
Yatırımınızı yaparken sadece fikirlere bakın, nakit kraldır, şimdi nakit zamanı, paranızı şuraya yatırın diyenlere değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : genotropin; 21-02-2021 saat: 03:45.
Eski nickim hakem ,yani ben her gün buralardayım.2018 kasım ayında dolar kuru kaçmış diye baktım dolar 5.2 imiş,bizim hükümetin yaptığı son oyun olmasa dolar 3 ay önce 8.5 idi,3 ay sonra gene 8.5 olur.En basit hesapla dolar bazında misal eurobonddaki dolar faizini eklersek pek bir zarar yok.Altın 204 liraymış,540 ı gördü şimdi 400 lira herkes battık diyor,borsa işine girmeyelim şimdi orda benim de canım sıkkın ne kadar acemi varsa beni solladı geçti,hesap yapıp canınızı sıkmayayım ,neyse yatırımlarınızı alternatif getirilerle kıyaslamadan kar ettim zarar ettim demeyin bence.
Yer İmleri