Originally Posted by
abc1980
Sayın tilkiii , istikrarlı bir gelirin ve birikmiş hatırı sayılır nakit veya hemen nakite çevrilebilir birikmişin varsa kirada oturmak hiç de sorun değil . Bunu da kendine dert etme ! Önemli olan kirada oturmak önemli olan istikrarlı bir gelirin kaynağının olması ve bu sürecin devamlılığı ... Paran olduktan sonra bütün evler ve arabalar senindir . Elinde hatırı sayılır birikmişi olan bazı insanlar araba veya ev almak yerine kiralamayı tercih ediyor . Verdiğin 700 TL kira da şaka gibi ... Belli ki kalbi temiz muhterem bir insanın hayır duasını almışsın .
Faiz oranlarının bu denli yüksek olduğu , ekonomik ve siyasi belirsizliklerin giderek arttığı bu zamanda konut kredisi çekmek de akıl işi değil . Acele etme !
Üst üste mesaj atmış olacağım ama arkadaşların alilıntılarını yeni gördüm
kirada oturmayı asla dert etmiyorum sayın @abc1980. burada sadece piyasayı takip etmeye, satıcı ve alıcı psikolojisini anlamaya çalışıyorum.
Sonuçta benim için iyi birer veri oluyor burada yazılan cizilenler.
Kendimce kıstasım ne zaman ödedim kira aylık gelirimin yüzde 30 ve üstüne cikarsa o zaman birikmişi kullanır kredi oranlarina çokta bakmaz ev almaya çalışırım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri