-
okumuş kendi halinde çalışan vicdan sahibi bir insan niçin kiralık ev işine girmemeli yüzlerce sayfa daha yazılabilir.
suçlu ne kiracı ne ev sahipleri, tek suçlu hükümet.
biz mecburen şartlara uymak durumunda kalıyoruz ama büyükşehirlerde kiralık ev olayı artık macera.
tahliye taahhütnamesi diyenler var, mahkemeye versen o da minimum iki yıl sürer.
kendi malının dilencisi olmak malınla rezil olmak istemiyorsan hiç girmeyeceksin bu kira işine.
muhtemelen boş ev zaten ek olarak iki yıllık ek kira bedeline vs satılabilir.
-
-

Originally Posted by
Koray
Eskiden bu adamları dinlerdim. Şimdi de dinliyorum ama bu sefer ters indikatör olarak değerlendiriyorum. Ufkumu açıyorlar.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
-

Originally Posted by
renkly1i
Eskiden bu adamları dinlerdim. Şimdi de dinliyorum ama bu sefer ters indikatör olarak değerlendiriyorum. Ufkumu açıyorlar.
Aynı durumdayız sayın renkly1i.
Eskiden can kulağıyla dinlediğim ve her cümlesinden bir kehanet şifesi çözmeye çalıştığım adamlar, şimdi çok boş geliyor.
Geleceğe dair sıradan insanların göremediği bir öngörüye sahip değiller. Hepsi okun yönüne göre konuşuyorlar.
Aynı "3'ü kırarsa 4'ü görür, 4'ü kırarsa 5 mümkün, 5'i kırarsa 6'lı rakamlara yolculuk başlar" diye boş ve standart konuşan teknikçiler gibi.
Okun ucu son 1 aydır ne yönü gösteriyorsa, o yöne doğru salla gitsin. Ne kolay analiz.
Ama hiç bir zaman, hiç bir konuda, ok sürekli aynı yöne gitmez.
Bu günkü yöne bakarak geleceğe dair sallayanlar hep yanılır.
-

Originally Posted by
djoz
Eskiden can kulağıyla dinlediğim ve her cümlesinden bir kehanet şifesi çözmeye çalıştığım adamlar, şimdi çok boş geliyor.
Geleceğe dair sıradan insanların göremediği bir öngörüye sahip değiller. Hepsi okun yönüne göre konuşuyorlar.
Aynı "3'ü kırarsa 4'ü görür, 4'ü kırarsa 5 mümkün, 5'i kırarsa 6'lı rakamlara yolculuk başlar" diye boş ve standart konuşan teknikçiler gibi.
Okun ucu son 1 aydır ne yönü gösteriyorsa, o yöne doğru salla gitsin. Ne kolay analiz.
Forumun duayenlerinden bikmişbroker’in yaklaşımını seviyorum. Teknik analizci kendisi ben haberi değil, parayı takip ederim diyor.
Onun dışında ekonomistlerin yorumları hep mevcut koşullar altında geçerlidir. Ama hayat dinamiktir.
Yeni hükümet bir kentsel dönüşüm kredisi hayata geçirir. Milletin kaçtığı eski evler değer kazanır. Veya sıfır eve kredi verir. Yeni evler kazanır.
Faizleri yükseltir ama kentsel dönüşüm için sübvansiyonlu kredi verir bir anda görünüm değişir. Dolayısıyla tüm yorumlar değerlidir. Ama gücü elinde tutanın dedikleri geçerlidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
djoz
Bende çok dinlerdim ama algı bozuluyor. Dinlemeyi kesince daha başarılı oluyorum.
Ünlü ekonomistler genelde lüks evler için k8nışuyor. Bu ayrımıda yapmak lazım.
1 milyon dolar üstü ev 700 bin dolara düşecek, bak bildik diyecekler. Yoksa 2-3 milyon tl lik evler düşmez.
İnstagramda bir ev gördüm gayrettepede. 10 milyon dolar. Bu ev 8 m dolara satılırsa düşmüş olacak 
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
renkly1i
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
17 Martta hisse senetlerine tuvalet kağıdı diyen kişi....
O gün tuvalet kağıdı hissei alan bile ihya oldu 50 ye katladı parayı
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri