mollakara yılın sadece 5-6 ayı çalışacak şirket bu şekilde programlamış.. konakta ise bir hinlik var şirket programında bile değil orada bir şeyler dönüyor.
mollakara yılın sadece 5-6 ayı çalışacak şirket bu şekilde programlamış.. konakta ise bir hinlik var şirket programında bile değil orada bir şeyler dönüyor.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben borsayı sert yukselteceklerini ve sonrasında çakacaklarını anlamıştım çünkü turk ilaç ve serummudur nedir oradan gelecek para dönüşü vardı tam 2 milyar dolar baktım sabah para gelmiş yavaşca kozalları çıktım sonra da çaktılar malları. dün gece aracı kurumun biri 2 bin lot vadeli longa girmişti. %1 le çizmişti tahtayı..buradan da paranın geleceğini anlamıştım zaten. öğlende longları satmış zaten
ons düşük . hui gold index 350 dolardan 250 dolara düşmüş kozal da geri çeklıcek elbet
*ünlü & co, koza altın için hedef fiyatını 117 tl'den 125 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al'dan 'tut'a indirdi
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Kağıt değil mübarek Sebil hayrat. Organize bir hareket yokki. Organize hareket olsa bu gün alacaktın dün ne halt etmeye sattın derler adama. Ama öyle olmayınca belli marjı koruyarak isteyen doldur boşalt yapıyor. Bu gün de dün satılan fiyata toplanıyor mesela trend yapmak için mi? Hıç gördüğümü hatırlamıyorum! Tabiki günlük trade için.!
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İlginçtir hep bir geriden gelirim speklere göre bir örnek; bu gün olacak dedigim şey yarın olur.
Yukarıdaki iletimle ilişkili olarak ta organize hareket hiç yok trade olur dedim. İlk defa veya nadir olarak böyle pozitif bir hareket görüyorum. Açıkça mal toplama ile birlikte yabancı satışının sonu iyi bir de yerli alışı var. Bu gün olumlu sürpriz yaparsa şaşırmam.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri