AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Temettü konusunda yatýrýmcýlarý maðdur ettik diye beyaný vardý. Bu beyandan sonra bi çözüm getirmeleri þart. Katýlýyorum size. Temettü daðýtýmý konusunda sýkýntý olarak fetö davasýndan yargýlanan ortaklara kar daðýtýmý yapýlmak istenmemesi olarak söylemiþti. Oysa kozalda kar daðýtýmý yapýldýðýnda bu kimselere temettü ödenmek zorunda deðil zira onlar doðrudan deðil yine kayyum yönetiminde olan þirketler aracýlýðýyla dolaylý ortaklardý. Bu þirketlerde temettü daðýtýlmadýktan sonra kozalda temettü daðýtýmý denilen sýkýntýyý yaratmayacaktý.
Mollakara altýn rezervine iliþkin açýklamada 2022 sonundan itibaren altýn üretim kapasitesinin 15 tona çýkacaðý açýklandý yani þu anki üretim (8,5 ton) %76 oranýnda artmýþ olacak ama tepki verilmedi. Söðütün kozalda olduðu 2019 döneminde üretim 11 tondu bunun üzerine 4 ton daha koyacak. Söðüt + 4 ton gibi. Bakýyorsun gübre uçmuþ kozalda týn yok. Belki 2022 sonunda üretim baþlayacak ondan denebilir bu kezde gübre sanki bu yýl mý üretime baþlayacak. Gübrenin üstelik baþka maden arama sahasý yok kozalda dolu. Bazen piyasayý anlamak zor.
Sayýn Arpacý55,
Reddetme listesine ekle yazdýklarý layýk olduðu yere çöpe gönder. Rahat et. Zaman deðerli.
Deðersiz yazý yazan 1 tek kiþi var onu da Red Listesine aldým. Çöpe gidiyor. Junk basket gibi.
Saðolsun buradaki okuyucular bilgilendirdiler. Size de öneririm. SAdece diðer yorumcularýn artýlarý eksikleriyle birlikte deðerli düþüncelerini okuyorum.
borsa beklentiyi satýn alýr hepimiz biliriz hatrý sayýlýr mollakara rezerv gelirse 2022 sonu üretim önemi kalmaz fiyatlama çok hýzlý geliþir
2 Çeyrek koza grup için önemli olacak olasý istinaf haberi +mollakara rezervi +yeni tesis +yargý reform gibi
beklentiler var
yabancý payý azalmasý belli 5-6 kurum ciddi hisse alýmý var
129 kalkarsa guzel seyler olabnýlýr YTD
160bin lot satýs var orada .buyuk ýhtýmalle goz boyuyorlar YTD
Þýmdý 129 alýsta 150býn lot var dýkat etmek lazým asagýya basacaklarYTD
Yer Ýmleri