Yani kozal müsadere kararý daha Yargýtay'a bile gitmemiþ
Yani kozal müsadere kararý daha Yargýtay'a bile gitmemiþ
Belli bir süre taþýdým. Ancak devletin elinde olmasý ile ilgili tereddütlerim vardý. Benim devletle iþim, arada yolda çeviren polis ve adres deðiþtirdiðimde gittiðim nüfus müdürlüðünden ibarettir. Baþka bir temasým olmaz. E yatýrým yaptýðým þirket direkt olarak 1-2 adamýn kontrolünde olan kurumlarda. Kafamý çok kurcaladý bu konu, güvenmedim. Bir noktada baþka tahtalarýn fiyatý da uygun noktaya gelince sattým.
Bu denk gelmiþti, normalde bulaþmam devlet kaðýtlarýna. Mesela Aselsan, Halkbank; yanýndan geçilmez benim için. Ama yakýn mesafeden deneyimlemiþ oldum. Kalan arkadaþlara bol sabýrlar. Eðer devletten çýkarsa ve mesela yabancýya satýlýrsa çok olumlu olur. Ama bunu böyle yaparlar mý soru iþareti.
...
Bu çýkan torba yasaninda bizimle ilgisi pek yok, adam gibi bir yasa çýkmadan satýþ iþi zor
Yasemýn haným buraya kozal kozaa ipek þu kadar gýdecek böyle ýyý olacak dýye yatýrýmcý ky yönlendýrýyorsunuz sonrada 70 ...87 inecek dýye yazýyorsunuz nýçin boyle paylaþýmlarda bulunuyorsunuz madem pek emýn degýlsýnýz ...yazýk degýlmý bu kayýplara ....sýzin için kayýplar onemsýz olabýlýr býrýkýmlerý burda degerlendýren býzlerý zor durumlarda býrakýyor......
Þu yasemin5566 yý fazla ciddiye alýyorsunuz. Býrakýn herkes istediði yorumu yapsýn. Ýnsanlar hissesi olunca uçacak kaçacak diyor. Satýnca düþecek beklentisine giriyor. Þu sondaj çalýþmalarýndan bir olumlu kap gelirse ki geleceðini düþünüyorum hisse fiyatýnýn ne olacaðýný hepimiz görürüz SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þuan benim için olumlu olan yabancinin toplamasý, bunlar bir koku almadan toplamaz, ve yeteri kadar topladýklarýn da da ne olacaðýný gerçekten merak ediyorum,
Sanki hisse kat kat gitmiste temele göre pahaliymis gibi kitlemislerde diye yazmak abesle istigaldir.
Borsa çýkar iner bunlar olaðandýr.
Temel olarak eserinde olmayan hisse ile ilgili
Tutarlý olmak lazýmdýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Sagliklar
Yer Ýmleri