Bir de ben bu üçlü arasýnda dönemsel daðýlýmlar yapmayý daha doðru buluyorum kendi adýma. Genelde ortak hareket etseler de duruma veya beklentiye göre farklýlýklar oluþuyor.
Bir de ben bu üçlü arasýnda dönemsel daðýlýmlar yapmayý daha doðru buluyorum kendi adýma. Genelde ortak hareket etseler de duruma veya beklentiye göre farklýlýklar oluþuyor.
KOZAL için en büyük risk temettü daðýtmamýþken oluþacak düþük faiz ortamý. Bu durumda karlarý ciddi miktarda düþmeye baþlar. Böyle bir ortamda kasadaki parayý ya daðýtmalý veya verimli yatýrýmlara dönüþtürmeli.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Sondaj sonuçlarýna iliþkin tek bir kelam yoktur. Elin oðlu bir þekilde öðrenir ve atý alan Üsküdarý geçer. Bizlerde sonra öðreniriz.
Bugün kozaa durgun,ipeke,kozal hareketli.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bu kendini bilmez tahtacý napmak istemektedir?
30 endeksi 1.21 100 endeksi 1.02 artý kapatýyor bizim kozal kýrmýzý yakmamak icin can çekiþiyor.. kozaa negatif baþlayýp ipekle birlikte yine pozitif ayrýþtý. Suyu çýktý artýk tahtacý..
Neyse en azýndan 3. çeyrek bilanço da kurtuldu bu emtia fiyatlarýyla.
Yer Ýmleri