7 okul daha yapýlacakmýþ hayýrlý olsun.
7 okul daha yapýlacakmýþ hayýrlý olsun.
Yaptýðý okullarin gideri baðýþ olarak vergiden dusuyorlar midir?
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ancak kamu yararina yapýlan baðýþ ve yardýmlar belgelendirmek kaydiyla kurum kazanç matrahýnýn %5 ini aþmayan kýsmý kanunen kabul edilen gider aþan kýsmý kanunen kabul edilmeyen gider yazýlýr. Bunlar bu hýzla %5 i aþar. Bu arada adam kapa toplam aktifimizin yazmýþ. Nasýl bir yönetim varsa.
Altýn arama ve sondaj çalýþmalarýyla yeni rezerv, üretim rakkamlarýna ait güncel bilgiler niye gönderilmedi.
Kozaa ve ipeðe göre hareket alaný çok sýnýrlandý.. bu baðýþ ve yönetim giderleri için tmsfye dava açýp netice alma ihtimalimiz var midir acaba? Benim paramla benden izinsiz saða sola para saçýyorsun.. ykb deðiþip daha yeni koltuða oturdun teþekkür olarak mý bu kadar baðýþ saða sola para saçmalar?!
Biraz da sevap kazanýn,hep para hep para olmaz,,milyarlýk karlarýn yanýnda okul dediðin nedir ki?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Borsa teypring kaðýtlarýný fiyatlamaya baþladý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri