Eğer bağış yapılabiliyorsa temettü de ödenmeli haktır bu...
Firmayı arayıp sormak lazım...bu nasıl saçmalık...tamam yardım yapılsın ama bu harcama oluyorsa Genel Kurul olmadan...temettü haydi haydi ödenir...ayıptır...
Eğer bağış yapılabiliyorsa temettü de ödenmeli haktır bu...
Firmayı arayıp sormak lazım...bu nasıl saçmalık...tamam yardım yapılsın ama bu harcama oluyorsa Genel Kurul olmadan...temettü haydi haydi ödenir...ayıptır...
23. Sermaye Piyasası Kanunu’nun 15/son hükmüne aykırılık teşkil etmemek ve özel durum
açıklamalarının yapılması ve Borsa bülteninde ilan edilmesi kaydıyla mer’i mevzuat
hükümleri dairesinde genel bütçeye dâhil dairelere , katma bütçeli idarelere, İl Özel
İdarelerine, Belediyelere ve Köylere, Bakanlık Kurulunca vergi muafiyeti tanınan Vakıflara,
kamu menfaatlerine yararlı sayılan derneklere, bilimsel araştırma, geliştirme faaliyetinde
bulunan kurumlara ve kuruluşlara, üniversitelere, öğretim kurumlarına ve bu gibi kişi veya
kurumlara yardım ve bağışta bulunabilir.
III. Bağışlara ilişkin esaslar
Ortaklıklar tarafından bağış yapılabilmesi için esas sözleşmede hüküm bulunması şart olup, yapılacak bağışın sınırı ortaklık genel kurulunca belirlenir. Yapılacak bağışın sınırı, esas sözleşmede belirtilmeyen durumlarda genel kurulca belirlenir. Kurul, bağış tutarına üst sınır getirmeye yetkilidir. Ortaklıkların ilgili hesap dönemi içinde yapmış olduğu bağışlar dağıtılabilir kâr matrahına eklenir. Yapılacak bağış ve ödemelerin, Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya duyurulması ve olağan genel kurulda ortakların bilgisine sunulması zorunludur.
Kâr payı dağıtımına konu edilebilecek kaynaklar ile ortaklıkların kâr payı ve kâr payı avansı dağıtımına ilişkin olarak Kurulumuzun Kar Payı Rehberi incelenebilir.
Ne söylenir ki artık. Bizler, dövizin artacağını bile bile paramızı dövize yatırmamışız. Yüzde yirmileri gören faizlere yatırmamışız.Ne olduğu belli olmayan ülkeye hiç bir faydası olmayan kriptolara yatırmamışız. Çoluk çocuğumuzun rızkından artırdığımızı , ülkemiz demiş ülkemizin değerlerine yatırmışız. Ama artık iyice anlıyorum ki yalnış yapmışız.. Kendi adıma hakkımı haram ediyorum,madem ki hisse sahibiyim, hissem nispetinde benim olanı bana sormadan çarçur edenlerden iki cihanda da davacıyım........
Ancak orada olabiliyoruz zaten.Ölünce
Hukuk yada adalet kendine munhasır oldu bu dönemde.
Aktiflerin değilde yıllık karın %1,5 olsa diyeceğim onuda mok ederler.
Temettü bize vermez gelene gidene dağıtır parayı.
Gerçekten okulmu birde bu sorgulanmalı.Yoksa başka yerlermi?
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bofa bu olayı nasıl biliyor yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bofa varlık fonu çoğu zaman.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri