Altýn 634 olmuþ, hala çýksam mý diye düþünüyor. Günlük getirisi endeks altýnda, kozaa ve ipeke ekside. Kasadaki paralarýn dolar/altýn karþýsýnda ezilmesinin sonucu bunlar.
Altýn 634 olmuþ, hala çýksam mý diye düþünüyor. Günlük getirisi endeks altýnda, kozaa ve ipeke ekside. Kasadaki paralarýn dolar/altýn karþýsýnda ezilmesinin sonucu bunlar.
Memlekette fiyat istikrar saðlayacak merkez Bankasý lazým. Bu elimizdeki yaramaz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozal neden yükselmiyor...denince bazý üstadlar ons ve gram altýn da yükseliþ yok deniyordu...buyrun 400 lirada kozal ne idi bugün 662 lira olan Kozalda ne bir zahmet baksýnlar...Kozal altýnýn yükseliþinden de düþüþünden etkilenmez...Mesele altýnýn yükselmesi meselesi deðil baþka...Kozal bir þirket gibi yönetilmiyor ve sahiplik sorunu var altýn yükseliþi/düþüþü sinek výzýltýsý...bir daha da kulaðýnýza küpe olsun...Altýna bakmanýza bile gerek yok...
Ytd....
M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ipek ve kozaa da muazzam yabancý alýþý var, burada da baþlarsa alýmlar yükselir. Onlardan önce tekrardan eski dostum kozala giriþ yaptým. artýk yükseliþler baþlar
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Kasadaki para dolar deðilse pul oldu zaten….artýk içerdeki temettü de hiç oldu o zaman.Ben zor gelirim artýk
Mübarek cuma günü kayyuma ve yönetime bi hayýr duasý etmek lazým, bizi ihya ettikleri için elbet
Yiyin ben efendiler yiyin…
Yer Ýmleri