BIST 100 DÜÞÜÞ TRENDÝNE girdigi için Kýzal da satýs yiyor. 1916 altý 1871 onun altý 1773 dir. Baský da þuan. Stop loss 1773 dir. Kapanýþ1857 . Pazartesi - Salý piyasanýn yönü belli olur. Bana göre en köyü ihtimal 107.40 Tl ye gelebilir. Ama normal i; 117.TL nin üstüne atmasý. Herkes düþüþe oynuyor ama HACÝM YOK. Ytd
119.4-119.5 d kadar çýkýþ bekliyorum ilk etapta donra bir geriçekilme 117.1-4 arasý sonra Endex e bakarýz. 1916 üstüne endex atarsa ne ala. Ytd
Aynen soyledigim gibi oldu. Ýbþallah degerlendirenler olmuþtur. Ytd
Eski TMSF baþkaný kozal için Aralýk 2021 de Yargýtay'da ki davanýn sonuçlanacaðý dan bahsetmisti. Bu dava sonuçlanýrsa hisselerin büyük kýsmý kontrol edilebilicek sanýrým. Akýn ipeðin davasi ise Haziran ayýnda yapýlacak. Bu Yargýtay sonucu bu ay gelirse biraz umudum olur,yoksa dön dolaþ yine ayný yere gelip duruyor.
Yurtdýsý Borsalarda düzeltmenin atak sesleri gelmeye baþladý . Biz de henüz birsey yok ama dikkatli olak gerekir. Bizdeki çýkýþ sadece Usd deki yukarý yöne ayak uydurma çýkýþý. Ytd
Birkaç ciddi kurum alým onerisinde bulunmuþ Kozal’ a . Bence dogru tespit ama yeterki ciddi Düzeltme olmadýn yurtdýþý borsalarda . Yoksa tekrar 12.4 usd ye gidecek. Aslýnda ciddi hedef ; Seçim ne zaman olacak ise ondan 1 ay once uçacak ve ÇANAK tamamlayacak oda 18-20 usd. Bakalým olacakmý. Ytd
Yer Ýmleri