Kozal kozaa oraný 10.22 oldu.Kozaa çok geride kaldý kozala gore
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef fiyatýmý aþtý, satmadým. Bu hissede þu an en büyük beklenti bedelsiz vereceði konusu. Gelen KAP latdan bütün hazýrlýklarýn da yapýldýðýný görüyoruz. Ancak zaman konusu önemli. Sermaye artýrým KAP ýný acaba ne zaman görebiliriz, bu konuda bir fikriniz var mý?
Arkadaþlar bu TMSF bedelsiz için bu kadar ugrsasirmi bu iþin içinde baþka þeyler olabilir.
1.daha sahiplik meselesi çözülmedi kanun çýkmasýna raðmen.
2.kurumsal yatiririm analist toplantýsý yapmayan,bireysel yatirimcilarin telefonlarýna çýkmayanlardan bedelsiz beklentisi ne derece saðlýklýdýr bilemiyorum.benim þahsi kanaatim tahsisli bedelli sermaye artisidir.
Yy.tavsiyesi olmayýp tahminimdir.
Sagliklar
Gecenki kapta müsadere onayi yargýtayda þeklinde bilgi verdiler. Haftada 3-5 ced baþvurusu yapýlýyor.2 ruhsat sahasý devir alýnýyor.Avanos ve diðerini aciklamadilar. Temettuden sonra 150 TL ye düþmüþtü þimdi 600 leri gordu.
Kozaa çok geride kaldý kozalin yanýnda kozaa üvey evlat gibi bu aralarSM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel þiþiyor fazla dikeldi sabýr kalmamýþ demek ki.
Þubat Mart gibi bekliyordum. Bilmiyorum belki de geç kaldý, malum altýn fiyatlarý dalgalý. Altýn yükselir diye bir beklenti var ama bence tersi olacak.
Kozalda her zaman kazandým.Burdan.sonra ki yükseliþler pek ticareti ile alakalý olmaz. Bedelsiz, satýþ vs. Sert yükseliþe sert düzeltme beklemek lazým.
Kozal kozaa oraný 10.7 oldu.Dikkatler tamamen þu aralar kozalda
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun, %2000 bedelsiz kararý geldi.
KOZA ALTIN ÝÞLETMELERÝ A.Þ. - Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
https://news-content.foreks.com/63a9...150300012282f4
Yer Ýmleri