Yargýtay
Erciyes anadolu holdingin müsadere kararýný onamýþ. Þirket artýk hazinenin
Acaba kozal ýn yargýtay daki kararý ne zaman verilecek.
Belirli bir tarihi var mý
Yargýtay
Erciyes anadolu holdingin müsadere kararýný onamýþ. Þirket artýk hazinenin
Acaba kozal ýn yargýtay daki kararý ne zaman verilecek.
Belirli bir tarihi var mý
Sermaye artýrýmý için SPK’a baþvuralý bayaðý zaman geçti. Bu süreç bu kadar uzun mu sürüyor, sonuç ne zaman belli olur, bu konu hakkýnda bir bilginiz var mý arkadaþlar?
Yarýn basvurali 1 ay olacak. 2-3 ay arasý sürüyorlar bölünme hikayesi. Spk ya bagliSM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK onayýnýn bu hafta gelebileceðini düþünüyorum..zaten Kayýtlý sermaye sisteminde olan bir þirket.. Benca zamaný geldi ve geçti bile..
Mart ayýnýn 1 inde bilanço gelecek,gelen kâra göre ortalama bir temettü kararý ve o günlerde gelebilecek bir SPK onayý,daha sonra BÝNGO.
SPK onayý geldikten sonra kaç gün içerisinde bedelsizler daðýtýlýr...??
üstadým, spk onayý geldikten sonra tahminim hisseyi yukarý bir kaç tavan yukarý götüreceklerini düþünüüyorum. sonra bedelsizin verileceði güne kadar ya da o günden sonra birkaç gün biraz aþaðý basarlar. sonra bedelsiz verildikten sonra bilanço ve temettü kararý ve sonra tekrar yukarý gideceðini düþünüyorum. yani önümüzdeki 1-2 ay zigzaglar olacaktýr. ben onay geldikten sonra bir kaç tavan olursa elimdekinin yarýsýný çýkmayý düþünüyorum. bedelsiz daðýtýldýtan sonra yerine koyacaðým ve bilanço ve temettü kararýný bekleyeceðim.
ytd.
Yer Ýmleri