Önceki gün kapanýþ 148 70 devre kesme 142.10. fark kapanmazsa iþ zorlaþýr. YTD.
Önceki gün kapanýþ 148 70 devre kesme 142.10. fark kapanmazsa iþ zorlaþýr. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Durum silkelememi mal vermemi? Alan satan pastasý yokmu?
endeksle çok pis oynuyorlar. Açýkcý avýmýdýr nedir anlamadým, baþ döndürücü bir trafik var hisselerde. Fena silkeliyorlar.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Ulan daha 10 gün önce nice bilmiþ fink atýyor bizi küçümsüyordu.! Ne oldu benim gibi bir kaç garip kalýr geriye bir kaç gün sonra demedimmi?! Daha ne konuþuyorsunuz?! Ýþe yarar zamanýnda tek bir bilgi verilmez artistliðe geldimi gýrla gider.!
Yok teknikmi dedin yok formasyon mu dedin? He dedim bu terimleri ben icat ettim.! Ýlk önce bir insan olun insan..! Yemiþim sizin artistliðinizi!
Sanýrým bunun bir kýsmý bana. Alýnayým mý sayýn ezel
Son düzenleme : Patari; 16-02-2021 saat: 18:01.
Yabancýlar senet bozup dolar alýyor herhal,yoksa açýða satýþ mu var 🤔
Sayýn Ezel Bayraktar nasýl Bir cevap bekliyorsunuz. Endeksin %2.5 düþüp günü %1.24 ten kapatacaðýný bilen bir kiþi varmý forumda? Bence yok ayrýca bazý arkadaþlar zaten bende dahil olmak üzere KOZAL ýn iyi bir yere geldiðini belli bir aralýkta gideceðini öngörüp ona göre pozisyon aldýðýmýzý söyledik zaten. Habersiz fizanamý çýkacak KOZAL, hiçmi düþmeyecek,hiçmi silkelemeyecek, hiçmi teknik çalýþmayacak, hepmi yükselecek böyl ebir dünya yok. Ben kozaa da çok pis silkelendim mesela 45 dk yürüyüþe çýktým. Ýçimden de geçti satayým mallarý gelince fiyatý kaçsa geri alýrým diye. Bir geldim ki yangýn yeri borsa. Ama iyi oldu bugün kü hareketler bütün grup hisseleri silkelendi. Tekniði daha saðlam oldu. Gerçi grafiklere bakmadým daha trendini koruyormu bilmiyorum. Az çok faydam olduysa ne mutlu bana. Saygýlar.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Ele veeme baþladý galiba. YTD.
Yer Ýmleri