Originally Posted by
Patari
Sizin mesajýnýzý alýntý yapan son kiþi ben olduðuma göre alýnýyorum ve cevap hakkýmý kullanýyorum.
Öncelikle kýraathanede gibi yazý yazmadým, teknik demiþsiniz ben de anlamadan sordum tekniði. Bir kýsmýný alýnarak yazayým, alýnmadýðým(ulan ve artistlik) kýsmý ise bana ait deðil zaten,
"Söz aðýzdan çýkana kadar senin esirindir. Aðýzdan çýktýktan sonra sen onun esiri olursun" derler misali dikkatli yazacaðým.
Öncelikle 10 gün önce 10 gün sonra mevzusuna geleyim;
Benim profile girip kozalý aldýðým yeri üç aþaðý beþ yukarý tahmin edebilirsiniz. Yazdýklarým da orada duruyor, kendimce teknik bilgim var ve diðer grafiklerle karþýlaþtýrarak öðrenmeye devam ediyorum, el elden üstündür misali, dediðim gibi grafiklerimi yeterli görmediðim için paylaþým yapmýyorum, gerisi de boþ muhabbet olur.
10 gün sonra ise;
Hedefimi yazmýþtým, 3 hesaptan iþlem yapýyorum, 2018 de aldýðým(yani 10 günlük deðil 10 gün sonralýk da deðil) oldukça yüklü kozallarým, süreçle ilgili beklentim gerçekleþene kadar evladiyelik, diðer hesabým ise al sat hesabý ve onda da duruyor, yine yazayým ne 10 gün önce vardým ve hedefim gereði ne 10 gün sonra da ben olacaðým, daha mý iyiyim ya da daha mý akýllýyým demek oluyor bu.
Saygýsýz tek kelimem yokken ulan ve artistlik gibi kelimeler ve kýraathane... Neyse, alýnma sebebimi yazdým, bu zamana kadar kimseyle atýþmadým, umarým son olur, ayrýca burada grafik çizene, takas paylaþana da saranlar varken bir daha buraya niye gelsinler, niye fink atýp paylaþým yapsýnlar, oradan dönerse böyle olur, buradan çýkarsa aþaðý, olmadý yukarý, belki de hem aþaðý hem yukarý. Hadi kalýn baþ baþa, zaten paylaþýmým da yok, olursa olmazsa. ytd.
Yer Ýmleri