Ben çok gaz yerim.. söyleyeceðim tek bir þey var o da pek hoþ deðil. Bu kaðýdýn RTA dan tek farký var o da henüz pek operasyon yememiþ halde olmasý. Ama Rta nýn bile baþlarda bundan daha iyi hareket ettiðini düþünüyorum.
Spekler kaðýdý çok bencilce kullanýyor. Ayný þeyi tekrarlayýp duruyorum, k.y.lehine olan tek þey bu kaðýtta speklerin mal boþaltma süreci. Ondada boþaltma þekli yine çok bencilce. Mesela, biz yukarý doðru mal toplayalým nasýlsa daha yukarýdan satarýz þeklinde doðal bir hareket hiç varmý? Hiç yok! O reklamda ben sigorta ya fazla para vermem diyor ya ayný öyle. Ancak belirli durumlarda Düþeni toplayýp yukarýdan boþaltýyorlar.
Þimdi baþtan beri geliþen kâr prim miktarýda belkide alým ilgisine inandýrma amaçlý dersem bu sefer ben nankörlük etmiþ olurmuyum ona bile pek emin deðilim.
Mesela düþürürken ne kadar hevesliler ama gübre tavan þu an ona raðmen yukarý harekette ne kadar beňciller! YTD.

Ben çok gaz yerim.. söyleyeceðim tek bir þey var o da pek hoþ deðil. Bu kaðýdýn RTA dan tek farký var o da henüz pek operasyon yememiþ halde olmasý. Ama Rta nýn bile baþlarda bundan daha iyi hareket ettiðini düþünüyorum.
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri