dün deli gibi alanlar bu haberi bilmiyorlarmýydý?? kargalar güler...15 tona neyle çýkartacaklar...bana baya adi bir oyun gibi geldi...asla kimseyi etkilemek istemem ama büyük bir oyun oynanýyor...tmsf baþkaný müjdeyi böylemi verdi?? bu tamamen mahkemelik bir durum olur..
Rezerv bu sene yükselmez seneye yükselir, okadar da önemli deðil benim için önemli olan maden sahalarýnda çýkartýlacak maden bulunmasý.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
2020'de ek rezerv bulunmuþ olsaydý 2020 de açýklanýrdý. 2020 raporunu farklý beklemek hata olur. Zaten yeni rezerv bulmak suretiyle rezerv artýþý bekleniyorsa bu raporla beklememek gerekirdi. 2020 sonuçlarý zaten vergi dairesine verilen beyanname ile üç aþaðý beþ yukarý biliniyordu ve buna kimse olumsuz tepki vermedi. Þu anki rezervlerle 2020 yýlý üretimi gibi en az 8 yýllýk üretim imkanýndan bahsedebiliriz. Asýl olan bu müjdeli haberlerin artýk rezerv miktarlarýyla birlikte gelmesi. Ben olumsuz olarak görmüyorum
Örneðin gübre fabrikalarý o kadar deðeri altýn ürettiði için mi yaptý yoksa üretebilme imkanýndan dolayý mý yani rezerv bulunmasý nedeniyle mi. Ýþte ben de bunu kozal için bekliyorum kapasitenin artmasý .Ýyi Rezerv bulunsun da bir yýl veya iki yýl sonra üretime geçsin.
bu haberin geleceðini spek biliyordu ama buna raðmen 142den 152 ye götürdü. götürmeseydi 142den kimse satmazdý 147300den satýn kardasýnýz demek istiyor. bunun anlamý hisseyi topluyor seans sonu yukselir. gübre verusa uçtu zaten. ben sattýðýmý yerine koydum.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
2020 yýlý altýn üretimi, toplam kaynak ve rezerv verileri açýklandý / NÖTR
Koza Altýn'ýn 2020 yýlý altýn üretimi, toplam maden kaynak ve rezerv miktarýný içeren raporu yayýmladý. Rapora göre, toplam maden rezervi ve maden kaynaðý verilerinde önceki yýla göre sýnýrlý deðiþimler olduðu görülmektedir. Yýlýk üretimdeki belirgin azalýþ kýsmen olumsuz algýlanabilir, ancak ilk 9 aylýk veriler ve 4.Çeyrek 2020 beklentileri dikkate alýndýðýnda bu azalýþýn sürpriz olmadýðýný söyleyebiliriz. Hisse son 3 aylýk dönemde nominal bazda %103 oranýnda deðer kazanýrken endeksin %70 üzerinde performans sergilemiþtir. Söz konusu güçlü performansýn ardýndan kýsa vadede, dönem dönem kar realizasyonlarý görülebilir.
Kaynak: Deniz yatýrým.
Yer Ýmleri