Haber haber alýn size haber. Gübre fabrikalarý Söðüt altýn madeninin Gübretaþa devredildi -7 yaptý.
Anlamadým Gübre fabrikasý nda mý kalmasý gerekiyordu?![]()
Haber haber alýn size haber. Gübre fabrikalarý Söðüt altýn madeninin Gübretaþa devredildi -7 yaptý.
Anlamadým Gübre fabrikasý nda mý kalmasý gerekiyordu?![]()
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Adamlar bu ya , son 20 dk. da son tesellimizide satmaktan geri durmuyorlar.! Kim dedi kim zorladý þansýný bu kadar zorla diye.. iki birden büyük böyle durumlarda bununla yetinip kol kesmek gerekiyor yoksa o birdende oluyorsun sýfýr kalýyor. YTD.
2.4 milyarlýk iþlemin sonunda bize bir kademe yani 10 krþ kaldý. Bu adamlar kötülenmez valla helal olsun demek düþer.![]()
Gübre tam gübre oldu... onlarýn altýný niz çýkaralým geçmiþe sünger çekip
Kozal beklediðim haber ve senaryo
1-Bilanço
2-Mahkeme Kararý
3-Süpriz Rezervler
4-Devir veya Satýþ
Daha bunlarýn hiçbiri gelmedi.
Þimdi bir de gübrenin rezervi borsa dýþýna taþýmasý.Bu adamlarýn altýnýný kim çýkaracak bu süprizin süprizi olur... kötü olan ise 20 günlük ortalama altýndayýz
Çok dalgalý deniz var önümüzde
YTD
Yükselirken nasýl yükseldi ise düþerkende öyle düþerse bu 133 ü bir kaç kez daha görebiliriz diye düþünüyorum. Ama ivme kaynaðý lazým. Onun için tam olarak ayný hareketi yapmaz. Öyle ise iki ihtimal var, ya daha aþaðýlara inecek yada yukarý yapacak. Benim tahminim bu. YTD.
Günaydýn KozaL ,
133 altýný sewmedim. 2 - 3 defa altýnda kapanýþ yaparsak grafik 113 leri mi gösteriyor......
142 yi aþalým lütfen , oradan ver elini 164 - 165 ( bana göre )
Knockermaster güzel maddeler sýralamýþ arka arkaya......
Herkese bol kazançlar....
Beetlejuice.......
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri