Türkiye'de kar açýklayan þirketi...... lar. Kar açýklayan þirketlere örnek türktelekom, turkcell bakýn gýndýk yükselmediler. Anasýnýn damý kadar zarar açýklayan türkhavayollarý 5,5 milyar tl , 60 trilyon kar açýklayan kardemir bunlarý baþtacý yaptýlar. Keþke zarar açýklayasaydý kesin 200 tl ye giderdi.
BU þirket kayyumun elinde olduðu sürece üretim konusunda istenien yere hiçbir zaman gelmez ve genel yönetim giderleri anasýnýn damý kadar yükselmeye devam eder. Bal damlayan þirket herkes yiyor !!!
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Þimdi bu baþarýsýzlýðýn faturasý sadece kayyuma ve kozal yönetimine mi çýktý. Bence hayýr. Cumhurbaþkaný bir sürü iþi gücü var, pandemisi var, kurlar, faiz, yabancý ülkelerle iliþkiler, politik gündem... herþeyi bilmesi mümkün deðil zaman yetmez bi kozal mý var. Belki basýnda çýkan haberlerden Kozalý görmüþtür o da hatýrlarsanýz kayyumun 2019 baþarýsýný anlatýp 11 tonlardan 15 tona altýn üretimini çýkaracaz açýklamalarý, gözümüz gibi bakýyoruz bu þirketlere açýklamalarý. Bi de 100 ton altýn hedefi. Bunlarý görerek buralarda ne güzel gidiyor iþler diye düþünüyor olabilir. Bir þekilde gelinen durum kendisine ulaþtýðýndan emin olmak lazým. Sonrasýnda halen bir þeyler düzelmiyorsa o zaman ben olayý sadece kayyumda aramam. Þimdilik benim için olay kayyum ve kozal yönetimi.
5,5 milyar tl zarar açýklayan THYAO tavan yapacak , böyle bir borsamýz var. Pegasus en iyi zamanlarýnda bu fiiyarlara gelmemiþti. bakýn 100 tl ye gidiyor. 60 trilyon kar açýklayan krdmd 7 liraya gidiyor. Varýn gerisini siz düþünün.5 milyar tl kar açýklayan aselsana bakýn, yüzüne bakan yok. Neymiþ demekki þirketlerin fiyarlarý ile ilgili olarak bilançolarýn bir ehemmiyeti yokmuþ þirketlerin
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Al olumlu haberde geldi ne oldu. ? Kaç lot 3 TL farkla satýldý? YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Tabi yp(yabancý para) pozisyona da bakmak lazým. son çeyrekte 343 mln dan 834 mln'a çýkmýþ. Arkadaþ 9 ay boyunca millet þikayet etti sene baþýnda 718 mln tl olan pozisyon 343'e indi. son çeyrekte dolar düþtüðü zaman bu pozisyon birden 834'e çýktý. Bu pozisyon tam olarak ne zaman artmaya baþladý faizler artýnca mý. Þikayetlerimizden dolayý ise ve faiz artýþý konusunda bilginiz yokken yapmýþsanýz Allah razý olsun ama tersi ise bu iþte parmaðý olan herkesi Allah'a havale ediyorum.
ben olumlu hiçbirþey görmüyorum. þirketi yönetenler mahkeme sürecinde ellerineki rezervini kozalýn bulduðu yeri gübreye verdiler. Mahkemeden önce ilgisizdiler. þirketin uluslarasý dönem denetçilerine bakýn tastamam rezervi çok önce beyan ettiklerini göreceksiniz. rezervler azaltýldýðý gibi üretilen altýndan elde edilen geliri tl'de tutarak pul ettiler. yetmedi, bir sürü görev zararlarý var. þirketlerle ilgili haberleri gübreden gazetelerden, devletin çeþitli kurumlarýnda çalýþan bürokratlarýndan duyduk. ama þirketin kayyumlarý maaþlarýný kozal grubundan aldýlar. zararlarýný kasadaki tl'nin artýþýyla kapatmaya çalýþýyorlar. zaten kozalýn bir yýllýk faiz geliri 800-900 milyondan aþaðý deðil. üzülüyorum. þuanki deðerinin en az beþ katýnda olmasý gereken þirket içerden boþaltýlýyor ve buna yapabileceðimiz birþey yok. çünkü hesap veren yok. hesap vermek bir yana cevap veren yok.
Yer Ýmleri