Mahkeme sanýrým bugün deðil olsa kaðýtta az da olsa hareket olurdu havim yerlerde…Artýk tek opsiyon 24 Haziran dedikodusu … ne olacaksa olsun ekraný kapadým akþam olunca bakarýz YTD
Mahkeme sanýrým bugün deðil olsa kaðýtta az da olsa hareket olurdu havim yerlerde…Artýk tek opsiyon 24 Haziran dedikodusu … ne olacaksa olsun ekraný kapadým akþam olunca bakarýz YTD
Arkadaþlar, borsada iþler öyle iþlemiyor.
Mahkeme ile kaðýdýn hareketinin bir alakasý kaldýðýný düþünmüyorum artýk. Sebebi þu; zaten bunu 50'lerden 150'lere getirirlerken mahkemeyi çoktan satýn aldýlar. Artýk herkesin bildiði þey mahkeme. Herkesin bilip sonucunu beklediði þeyden para mý kazanabileceðinizi düþünüyorsunuz? Mahkemeyi unutun.
Bana göre olumlu veya olumsuz sonuçlarýna katlanmak için önümüzde 2-3 yýllýk bir zaman aralýðý var. 2022 sonunu bekleyin bir hele. Yeni maden açýlsýn, üzerinden 6 ay-1 yýl da öyle geçsin. Sonuçlar görülsün. Tahtada bugün yarýn ne olur, kimse bilemez ancak 2021'i komple silin önce bir kafanýzdan. 2022'nin ilk yarýsýndan sonrasý için yavaþ yavaþ fikir yürütmeye baþlayabilirsiniz.
...
Peki kasada duran 5 yýllýk temettü? YTD
Kasada duran parayý yatýrýmcýya yedirmezler gibi geliyor ya hayýrlýsý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O zaman geçmiþ olsun
Onu ben de düþünüyorum ara ara. Ama birleþme konularýndan bahsedenler de var. Ne olacak, nasýl olacak bilmiyoruz. Fakat ben, þu an beklenen mahkeme sonuçlanýr sonuçlanmaz, "alýn size temettü" denileceðini de sanmýyorum. Daha Akýn Ýpek'in dosyasý var, ayrýldý vs. tantanalarý var. Umarým olur, ama ben hemen bir þey olacaðýný sanmýyorum.
Geçtiðimiz aylarda bütün Türkiye'ye mal pazarladýlar, unutmayýn.
...
Arkadaþlar,
Görülecek mahkemenin temyizi yok. Yargýlanma kanun maddesi farklý. Davanýn 2,5 yýl sürecek laflarý da doðru deðil. TMSF, Sayýn GÜLAL, yýl sonuna kadar bitecek diyor. En makulü bu süre görünüyor. Birleþmenin olmayacaðý daha önce beyan edildi.
Bilgilerinize.
Temettü konularý da, en erken önümüzdeki nisan, mayýs aylarýnýn konusu. Borsada beklentiler önceden satýn alýnýyor.
Son düzenleme : agg; 21-06-2021 saat: 18:49.
Sadece ne kadar iyi niyetlisiniz yada saf bir düþüncedesiniz. Unutun siz o temmettüleri, Daha öncede yazdým : AÞIK OLMAYIN HÝSSEYE. Destek ve Direnclerde alýn ve satýn. Uzun vade tutmak için; Öncelikle ; Risklerimizin azaldýgý zamaný bekleyin. Þuanda ki seans sonu tepki; sadece Bankalara gelen tepki alýmlarý ile olan yükseliþ. Sanayi kagýtlarýna satýþlar devam edebilir. Bankalarý cok haif alýþlarla endexi tutmaya calýsýyorlar. Ýþlemler FÝKTÝF. Kimsenin bir sey aldýgý yok tüm piyasada. Bugun alýmlar yarýn ki pitssada hafif bit yukseliþ le satýþlar gelebilir. Ytd.
Yer Ýmleri