öyle veya böyle altýnýn yükseliþi kaçýnýlmaz. Bu uyus hisseye iyi baský kurmuþlar, silkelemeye doyamadýlar![]()
öyle veya böyle altýnýn yükseliþi kaçýnýlmaz. Bu uyus hisseye iyi baský kurmuþlar, silkelemeye doyamadýlar![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Altýn yükseliþte, bu uyus yine ekside
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ýstanbul'da dikkat çeken görüþme!
Cumhurbaþkaný Erdoðan, BlackRock Baþkaný Laurence Fink ile bir araya geldi
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Türkiye Ülke Stratejisi Toplantýsý, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn ev sahipliðinde Ýstanbul'da gerçekleþtirildi. Erdoðan,Enerji güvenliði ve tedarik zincirlerinin aþýnmasý, uluslararasý ticaret rejiminin erozyona uðramasý ve korumacý politikalar kýrýlganlýklarý artýrmakta, tüm bu geliþmeler istikrarlý ekonomilerin sayýsýný azaltmaktadýr dedi. Erdoðan toplantý sonrasý BlackRock Baþkaný Laurence Fink ile bir toplantý gerçekleþtirdi.
Stratejik diyalog oturumuna, Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Cevdet Yýlmaz, Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Alparslan Bayraktar, Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Baþkaný Burhanettin Duran, Cumhurbaþkanlýðý Yatýrým ve Finans Ofisi Baþkaný Ahmet Burak Daðlýoðlu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý Baþkaný Fatih Karahan ve AK Parti'nin ekonomiden sorumlu Genel Baþkan Yardýmcýsý Nihat Zeybekci'nin yaný sýra BlackRock Baþkan ve Yönetim Kurulu Baþkaný ve Dünya Ekonomik Forumu Eþ Baþkaný Laurence Fink ile Dünya Ekonomik Forumu Baþkan ve Ýcra Kurulu Baþkaný Alois Zwinggi de katýldý
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Alparslan Bayraktar, enerji güvenliði ve kaynak yönetimi baþlýklý oturumda, Türkiye'nin enerji arz güvenliði, çeþitlendirme stratejileri ve enerji merkezi olma hedeflerini ele aldý.
FARKLI KAYNAKTAN ALINTI: Devletlerle yarýþabilecek seviyede varlýðýyla BlackRock, dünyanýn en büyük varlýk yönetim þirketi. Bu yýlýn baþýnda elinde Türkiye’den hisseleri artýran ve gözünü Türkiye’ye diktiðini açýklayan þirketin giriþ haberi yatýrýmcýyý da iþtahlandýrmýþ, Borsa Ýstanbul BlackRock haberleriyle hareketlenmiþti. BlackRock’ýn elinde, Aselsan, BÝM, Akbank, Tüpraþ, THY, Koç Holding, Turkcell, Sabancý Holding, Ford, TAV Havalimanlarý, Migros, Türk Altýn gibi þirket ve holdinglerin hisseleri bulunuyor.
Hisse artýk radarýmda..
Düzeltme bitti / bitiyor..
Bu hafta portföyüme almak istiyorum..
Kýsa/orta vadede beklentim var..
Hayýrlýsý..
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hisse artýk portföyde
Düþüþler benim için alým fýrsatý olmaya devam edecektir..
Hayýrlýsý olsun.
Paylaþýmlarým kendi görüþlerimdir..Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri