1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkaný'nýn seçilmesi,
2 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2020 Yýlý Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
3 - 2020 Yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor Özeti'nin okunmasý,
4 - 2020 Yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirket'in 2020 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi,
6 - Þirket'in kâr daðýtým politikasý çerçevesinde hazýrlanan, 2020 yýlý kârýnýn daðýtýlmasý ve kâr daðýtým tarihi konusundaki Yönetim Kurulu'nun önerisinin kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddi,
7 - Yönetim Kurulu'nun Þirket Esas Sözleþmesi'nin "Sermaye" baþlýklý 6'ýncý maddesinin deðiþikliði hakkýndaki önerisinin kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddedilmesi,
8 - Yönetim Kurulu Üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye sayýsýna göre seçim yapýlmasý, Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi,
9 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikasý" ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý,
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin yýllýk brüt ücretlerinin belirlenmesi,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý,
12 - Baðýþ ve Sponsorluk Politikasý'nýn onaylanmasý, Þirket'in 2020 yýlý içerisinde yaptýðý baðýþlarý hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2021 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Þirket'in ve baðlý ortaklýklarýnýn 2020 yýlýnda üçüncü kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna; Türk Ticaret Kanunu'nun 395'inci ve 396'ncý maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2020 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Dilek ve görüþler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný

Alýntý yaparak yanýtla

n farklý konuþup, "6 ay dayanabilirim" diyordun...!

Yer Ýmleri