-
Peker için tesbitim
söyledikleri şeyler birileri tarafından önüne koyuluyor
söylediğiği şeyleri söylemeye onun çapı' yetmez
dolar topiğindede aklıllı bildiklerim
hayretle
adam çok kitap okumuş yaw diye yorumlar var
çok net
bi daha diyeyim
o adını andığı ülkelerin yerini haritada gösteremez.
-
toprağım,sen biryerlerde siyaset yaptığında yerden biten cenderme nedense gedza topikdekileri hiç görmüyo. adamlar algının babasını yapıyolar cendermenin uğradığı yok. yorum bazında birkaç kez şikayette bulundum kimse tınlamıyo. adalet tek taraflı çalışıyo.
-

Originally Posted by
kuluçka
toprağım,sen biryerlerde siyaset yaptığında yerden biten cenderme nedense gedza topikdekileri hiç görmüyo. adamlar algının babasını yapıyolar cendermenin uğradığı yok. yorum bazında birkaç kez şikayette bulundum kimse tınlamıyo. adalet tek taraflı çalışıyo.
YA ne adaletinden bahsediyorsun toprağım, ne olur gaz verme!
-
70 li yılların başları... evin önünde kocaman bir kangalımız var. sürekli kapının yanındaki kulübede su borusuna bağlı zinciriyle yaşardı. zinciri alıp dolaştırdığımda beni bile sürüklerdi,zor zaptederdim. babamdan fena halde tırsardı. bir gün babam tasmasını çıkarıp bahçeye saldı, öylece kaldı hayvan. hiç bişey yapamadı sadece çaresizce sağa sola havladı. alışmıştı tasmasını birilerinin tutmasına. ne şimdi bu diyeceksiniz? hiiiçççç öylece aklıma geldi yazayım dedim.
-
En son hiç yoktan kaçan fırsatlar
ipek
prkab(ah bi yerine koyabilsem derken,%50 fazlasını koyabiliyordum
9 lirayı gördüğünde)
tire yide en dibinden vermeyi başardım.
-
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
koçari, dmrsy
koca şişe topiği
-
sanki
şişe
bi flama yapıyor toprağım
ne dersin?
-
flamayı oboyu toboyu falan takmam. şişe zirvesinde işlem görüyor fakat zirvesi zaten ucuz. 30 hisselerine girdiklerinde hızlı gidecek hisselerden biri. ne zaman götürürler? onu bilen zaten köşeyi döner.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri