Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4247 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Siyasi tercihlerimiz ülkenin ekonomik durumunu görmemize engel olabiliyor
    forumda yazıp çizen aktif siyasetin içinde olan sayın ZICO hanım efendi dolar pozisyonu almayıp bistte kalarak üllke gerçeklerini ve piyasayı doğru okuyabilen ender muhaliflerden.
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    prkmede ben hemen hemen tüm alıp sattığım hisselere karşı artıya geçmeyi umuyorum
    afiyet şeker olsun.
    Şimdi bence insanın kendi aile üyelerine karşı bile muhalif olduğu durumlar olur ben hayatta siyah veya beyaza inanmam insan oğlu hata yapar hatası soylenmezse daha çok hata yapar o yüzden iyi dost hatayı söyler kötü olan içinden yıkılmasını bekler , bütün dünya da kahraman kültürü vardır gerçekte ise hepimiz faniyiz ben iyiye iyi derim şahsen kötüye de kötü anlayışım nispetinde , bence insanları muhalif veya yandaş diye ikiye ayırmak topluma da katkı sağlamayip doğru yu görmeyi engelliyor mesela ben bazı konularda muhalif bazı konularda yandasim şimdi ne olacak benim halim 😀😀😀
    .
    Sağol eksik olma dostum dürüst insansın hayırlı cumalarin olsun.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi bence insanın kendi aile üyelerine karşı bile muhalif olduğu durumlar olur ben hayatta siyah veya beyaza inanmam insan oğlu hata yapar hatası soylenmezse daha çok hata yapar o yüzden iyi dost hatayı söyler kötü olan içinden yıkılmasını bekler , bütün dünya da kahraman kültürü vardır gerçekte ise hepimiz faniyiz ben iyiye iyi derim şahsen kötüye de kötü anlayışım nispetinde , bence insanları muhalif veya yandaş diye ikiye ayırmak topluma da katkı sağlamayip doğru yu görmeyi engelliyor mesela ben bazı konularda muhalif bazı konularda yandasim şimdi ne olacak benim halim ������
    .
    Sağol eksik olma dostum dürüst insansın hayırlı cumalarin olsun.
    Eyw. dostum yalnız şu yandaş kelimesi baştan sona yanlış, her siyasi görüşü destekleyenler o görüşün yandaşıdır, yoldaşıdır vesselam.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    eyw. dostum yalnız şu yandaş kelimesi baştan sona yanlış alternatif siyasi görüşü destekleyenlerde o görüşün yandaşıdır, yoldaşıdır vesselam.
    Haklısın düzeltiyorum ,militan muhalif anlayışına toptan karşıyım , kendilerine de Allah fırsat vermesin. Aslinda alternatif de de alternatif olacak bir şey yok herifler akşam olsada gitsek rakı içsek derdinde s..çtilar içine yıllarca, hala aynılar, berhan şimşek gibi hutbeyi dinlemeden farzı kılıp cumadan giderler 😀. Ben Mars'a gideceğim ilk seferle fırsat olursa 😁.

Haklısın düzeltiyorum ,militan muhalif anlayışına toptan karşıyım , kendilerine de Allah fırsat vermesin. Aslinda alternatif de de alternatif olacak bir şey yok herifler akşam olsada gitsek rakı içsek derdinde s..çtilar içine yıllarca, hala aynılar, berhan şimşek gibi hutbeyi dinlemeden farzı kılıp cumadan giderler 😀. Ben Mars'a gideceğim ilk seferle fırsat olursa 😁.
    hemde tek başına!

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    hemde tek başına!
    Burada bana geçimsiz adamsın diyorlar 😁

Burada bana geçimsiz adamsın diyorlar ��
    ya bana?

5 senede 6 nick eskitme rekoru var bende artık suya sabuna dokunmamaya dikkat ediyor, maximum seviyede sabretmeye çalışıyorum.
    sende beni AMAN HA GAZA GETİRME DOSTUM.
    Son düzenleme : koçari; 05-02-2021 saat: 15:35.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ya bana?

5 senede 6 nick eskitme rekoru var bende artık suya sabuna dokunmamaya dikkat ediyor, maximum seviyede sabretmeye çalışıyorum.
    sende beni AMAN HA GAZA GETİRME DOSTUM.
    ………..........😀
    Şu dolarcilara altincilara takıldım bir iki tane molotof imalatçısı ile atıştık seni de alıp mehter marşıyla sefere gideriz diyordum , deyyusu kebirler zarf atıyorlar 😁
    Ben de bir ara nick değiştirmek istedim MedwiG olmaz dedi .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •