topraðýma anlatmýþýmdýr diðer arkadaþlarada belki kýlavuz olur diye anýmý anlatayým. 10 yýl kadar önce çalýþtýðým firma beni sorunlarýn çözülmesi için geçici olarak adana bölge müdürü yaptý çünkü adým süpürgeciye çýkmýþtý,herkesin yapamayacaðý temizlikleri yapýyordum. o zamanlar arkadaþýmýn borsakolik adýnda bir sitesi vardý (hissenette müebbet yemiþtim) orada kümes adýnda yer açmýþým,tanýdýðým tüm arsancýlarla orada muhabbet ediyoruz. bir süre sonra tanýmadýðýmýz arsancýlarda geldi bayaðý bi kalabalýklaþtýk. bu akþam burada yazýlanlar gibi bir çok tuzak konusunda paylaþýmlar yapýyoruz,bilanço deðerlendiriyoruz,beklentiler vsvsvsvsvs... hisse hakkýnda herþeyi konuþuyoruz.neyse uzatmayalým bir gün ofisin terasýnda öðle paydosunda çay sigara yapýp arkadaþlarla lak lak ediyoruz. çaðrý geldi 0212...... telefondaki adam bana adýmla hitap edip devamýnda namý diðer kuluçka dedi. kimsiniz dediðimde arsanýn tahta yapýcýsýyým dedi. dinliyorum dedim,arkadan sesler falan geliyo belliki spec ofisi. adam baþladý beni tehdit etmeye. senin yaptýðýn iþlemler önümde,belliki inatçý bi tipsin malýný almak kolay olmayacak ama xx rakamýna kadar çekeceðim tahtayý,þayet vermezsen xx e kadar amansýz þekilde basarým dedi. sordum adýmý nerden biliyosunuz diye, ayakkabý numaramýda bilirlermiþ. biþeyler daha söyledi tehdit ediyor sürekli mahfederim batýrýrým vsvsvsvsv. dedim bittimi,dedi bitti. þimdi az susda ben konuþayým. bende var xxk mal,sende var en az xxxxxk mal. verdiðin her kademede ben þu kadar zarar ederim sen bu kadar. mademki geçmiþ iþlemlerim masanda ve görüyorsun,benden malý alamayacaðýnýda anlamýþ olman gerekiyor. þimdi, istersen axxxxn axxna kadar basabilirsin,bastýðýn her yerden alacaðým/aldýracaðým dedim. þöyle bir 10 saniye kadar sessizlik, adam dedi ama abicim.... nooldu dedim biraz önce ulandý,abicime döndünüz. dediki tamam senden alamayacaðýmýzý zaten biliyoruzda þansýmýzý deneyelim dedik. rica ediyorum yazma artýk herþeyi,hem bizim hem kendi ayaðýna sýkýyorsun. neyse ortamý yumuþattýlar özür-rica falan derken dedim son yazýmý yazacaðým ondan sonra yazmayacaðým fakat 1 ay içinde þayet xx rakamlara çýkarmazsanýz tekrar dönüp bu konuþtuklarýmýzýda yazacaðým. topiðe son yazýmý yazdým, bugüne kadar yazdýklarýmýn tamamýnýn arkasýndayým arkadaþlar bir süre yokum hoþçakalýn. tam 25 gün hisse yerinde saydý,son 5 günde 4 tavan yapýp dediðim rakamýn %4 altýna kadar getirdiler hisseyi. demem o ki, hatýrý sayýlýr malýnýz varsa muhakkak takip altýndasýnýz. hangi durumlarda panik yapýp sattýðýnýzý hangi durumlarda alýþa geçtiðinizi önlerindeki iþlemlerinizden tespit ediyorlar. her kurumda adamlarý var,kaçýþ yok yani. büyük guruplarda çalýþtýklarý tahtalarýn yeminli müþavirlerini maaþa baðlýyorlarmýþ,anladýnýz siz onu. ben kolay kolay uzun yazý yazmam,vaktinizi çaldým hakkýnýz helal edin.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri