Originally Posted by
nilkiz
Sonra 2015 te yeniden hisse biriktirmeye baþladým ama zaten çok az kalýyordu maaþtan 2020 ye kadar biriktirdiðim hisselerdede kötü seçim 100 bini anca buldu. Sonra bu grafik iþini calismaya baþladým þükür geçen sene muazzam gecti ilk 0 arabamý aldým 50 yaþýnda kýzým þuan Ýzmir ST Joseph te okuyor 1. Sýnýfta seneye deðiþimle Fransa'da okuyacak iki memur maaþýnýn büyük kýsmý onun eðitimine gidiyor
Ben bu ayýn sonuna kadar yatay endeks bekliyorum yükseliþi sindirecek testere ile dokusler olacak. Sonra 1800 e hýzlý çýkýþ yaz baþlarken acil olarak 2000 leri görüþ
Nedeni pandemi bitince bu toz bulutu kalkýnca enkaz ortaya çýkacak ya 25 üzeri faiz vereceðiz ya da dövizi patlatacagiz yeni onbinler iþsiz kalacak belki sonbaharda seçim bile olur
Bizler sizin kadar kazanmýyoruz desem yalan olmaz...
Teknik Analiz 'e fazla güvenmeyin. Özellikle de para verip öðrendiklerinize. Size öðreten bu iþten gerçek anlamda para kazanabilse, size neden sýrlarýný satsýn ki...?!!! Bedava öðretiyorsa, idealist derim ve takdir ederim...
Bu aralar herkes kazanýyor. O nedenle Tekniðe güvenenler sonunda hüsrana uðrayacaklardýr...
Þu an ki durumu, borsanýn genel durumu ile karýþtýranlar, iþin sonunda zarar edenler olarak karþýmýza çýkacaklardýr.
Spekler bu ara Teknik kullanýyorlar. Alýþtýrma dönemi yaþatýyorlar. Ne zaman hipnoz oluruz, o zaman fiþi çekerler...
Bu iþler hep böyle olmuþtur, olacaktýr. Borsanýn ilk günüden beri buralardayým ama bu iþi bir türlü öðrenemedim gitti. Çünkü ben duygusalým ve borsada duygulara yer olmamalý...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri