Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
MART Ayý 'nýn pek ümidim olmasa da bol ve bereketli bir ay olmasýný diliyorum...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel günler hepimizin olsun...
Kopya çektim telif hakký ödemem yok param![]()
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Hayýrlý bereketli haftalar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Deðerli abilerim.
Bakýnýz sadece bir yorum yapýyorum....
Bir grup düþünün elinde bol para olan bir grup.. sürekli AXXXX,BXXX,CXXXX, DXXXX,EXXXX þeklinde hisseleri geziyor. Ve bu gezinti sýrasýnda bizim piyasa dediðimiz aslýnda spekülatör diye tanýmlanan zat-ý muhterem in kafasýndaki senaryoya göre hareket ediyoruz. Hepimiz. ama hepimiz buna bir rol biçmeye çalýþýyoruz.
Temelci abilerimiz diyorki bu þirket 2 masa 1 sandalye fiyatlamasý bu olamaz. Bende katýlýyorum fiyat bu olamaz Öyleyse birisi bana TKURU fiyatýnýn 1000 tl olmasýný nasýl açýklayabilir.
Tamam bunu yerli þebekler yaptý. Kabul. peki GMSTOP bizim yerli þebekler mi yaptý. Reddit gerçeðini neden göremiyorsunuz. Yeni akýmýn bu olduðu gerçeðini neden gözardý ediyorsunuz ve hala kendinizi bir kalýba yada bir þeye endekslemeye çalýþýyorsunuz. Sizce bundan 6 ay sonra bu fiatlar "ulan keþke alsaydýk" diyeceðimiz fiyatlar mý deðil mi? Bugüne göre bakýp karar veriyorsunuz. Peki fiyatýn dönmesini ya da herkes açýsýndan fiyatýn döndüðü gösteren þey geçirmiþ olduðu evrim sadece sizin gözünüzde mi ...Kademesinde 1000 lot olan bir hissenin sizce o kademelerini almak çok mu zor ..
Zaten o kademelere malý yazan adam kendi malýný alýyor. Bizde diyoruz ki aaa Bak "AL VERDÝ" .. Size o AL KOMUTUNU veren hakim güç malý ya da parayý eline tutuyorsa size "SAT SÝNYALÝNÝ" vermeyi bilmiyor olamaz deðil mi?
Grafik bu iþin pazarlanma aþamasýndaki etkilerinin bir sonucu olarak size "AL" tavsiyesi olarak verdiren kiþinin düþüncesidir. Önemli olan o "AL" ve "SAT" sinyallerini gönderen kimse ne yapýyor..."ALIYOR MU ?" yoksa "SATIYOR MU ? "
SÝZ BU ARADA NE YAPIYORSUNUZ ?
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Yer Ýmleri