Originally Posted by
T/A
Ders çalýþmak isteyenlere
OYAKC Takas deðiþimlerinin grafiðini paylaþýyorum...
Özellikle bu
GLOBAL 'i çözmek lâzým. Adam her gün
500bin lottan fazla alýyor akþam kapanýþ seansýnda karanlýk odada zararýna satýyor. Bu adam enayi deðil herhalde. Her gün ayný þeyi yapsýn ve zarar yazsýn...!!!
Ayrýca her gün aldýðýndan fazlasýný satýyor. Zaten
Takas Grafiðinde bunu net olarak göreceðiz ki, adam mal çýkýyor. Fakat bu malý baþka yere devrediyor mu? bunu anlamak. Bu da
Selim 'in iþi.
AKD takip uzmaný olan O, ben anlamam...
GLOBAL Takas Grafiði...

Aslýnda buradan da net görünüyor ama. Ben perþembe günü rakamlarý netleþsin diye bekledim. Sakýn unuttu bu selim bizim meseleyi demeyin üstadým.. Benim içim rahat....
Arkadaþlarýn sorunu "ALTIN ORAN"
O da çözüldü...

Þimdi bu abiler farklý 4-5 hesaptan yukarýdan sattýklarýný aktif kademelerden alýp pasiflere vura vura dökülmeyen yatýrýmcý hisselerini satýþýný saðladýlar mý bunu ilerleyen zaman diliminde göreceðiz. Yalnýz 7.99 ve 8.50 çok önemli rakamlar olarak öne çýkýyor fibo seviyelerine bakmadým ama bi yanlýþlýk yoktur sanýrým. Diyeceksiniz ki, yaptýklarý açýklarý kapattýlar mý ? bende diyeceðim ki tahtadan alým yapanlarýn hangisi size aitse o açýktaki açýk
onlarýn düþüncesi tüm takasý düþürüp toplamaktý. Þimdi 2 yol var önümüzde ya aþaðý devam ki buda biraz daha düþer demek.. Ya da yukarý çýkamayýz. Yukarýda sattýklarýmýzý toplamamýz lazým biraz burda oyalanalým. Bence burda oyalanalým daha makul. Hatta hikayeye uygun olsun diye çaktýrmadan neydi onun adý ölü kedi þeyi yapýverdiler bugün. açýk konuþmak gerekirse dün 100 lot aldým 7.85 ten benden geri almak için 7.88 e kadar çýktý. Bi ara yazdým satýþa baktým gýdým gýdým alýyor hemen sildim " dedim: uleeeeyn hassichter ordan . Senle daha çoook iþimiz var. Yok öle üç kuruþa beþ köfteeee. "
Yani satýþa yazarsanýz almaya hazýr bir müþterimiz var. Mesele siz ne kadar "kar etmeye" razýsýnýz 

Originally Posted by
koçari
kürecilerden sonra bende bi þey deyecem.
Sihirli küre mi buuu? 
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri