Originally Posted by obblomovv @Dandanakan @Nilkız Laf soktu herhalde bu arkadaş Emekli sensin... Genç Şafak sayıyorum ağbey 2038
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS Şafak sayıyorum ağbey 2038 Ohoooho "mezarda emekli olacak kadrodansın" yani. Benden önceki güruh benim yaşımda yanık oynuyordu kahvede. 65 falan nedir abi... Allah' tan kafa çalışıyor extra var. Yoksa "halimiz duman".
https://www.kisavade.com/ Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Originally Posted by MR&MRS Şafak sayıyorum ağbey 2038 Taze tezkereli var burada
Originally Posted by alyel Taze tezkereli var burada Sağlık, mutluluk ve huzurla güzel emeklilikler dilerim. Darısı başımıza.
Originally Posted by obblomovv Sağlık, mutluluk ve huzurla güzel emeklilikler dilerim. Darısı başımıza. Sağ olun Darısı başınıza.
Originally Posted by alyel Taze tezkereli var burada PRENSES çok sevindim senin adına ne demişler dünya kadar malın olacağına emekli maaşın olsun yeter sevdiklerin ile çıtır çıtır ye
Originally Posted by MR&MRS PRENSES çok sevindim senin adına ne demişler dünya kadar malın olacağına emekli maaşın olsun yeter sevdiklerin ile çıtır çıtır ye Sağ olasın güzel kardeşim Eccük dünyalık yoksa bizcileyin, az olsun benim olsun garantisi eyidir
Originally Posted by alyel Taze tezkereli var burada Hayırlısı olsun hocam, gerçekleştirmeyi planladığınız hayallerinize ulaşırsınız inşallah.
Forum Rules
Yer İmleri