Fed faizi sabit tuttu 10 yilliklar dustu Dow + varlýk alimlari devam
Bizde HDP problemi önemli
Arkadaþlar....
Hepimizin akýl ve ruh saðlýðý için baþlýkta grafik mrafik yok diye bir oylama yapsak.Siz ne derseniz?
Grafik olmazsa ne yapçaz diyenler de çýkabilir. Onu da ayrýca þeyedelim
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Süreç biraz tehlikeli bir yere gidiyor diye düþünüyorum. Þu aþamada grafikler pekte istenenleri veremeyecekmiþ gibi bir hava sezinledim. Bugün ekran baþýnda deðildiniz sanýrým. Bizim meri teyze birçok hissede gayet güzel iþler olurken, birden anlamsýz bir þekilde pasiflere hemde birçok hissede ayný anda vurdu. Ekranýmda açýk olan tahtalardan izledim. Birbirinden baðýmsýzmýþ gibi görünsede birbirini tetikleyen, ardý ardýna pasiflere herkes elindeki vermeye baþladý. Küçük bir þelale yaþandý. Gerçi bu türden bir þey bir haftadýr bekleniyordu xu100 grafiðinde. sonra HDP kapatma davasý ve ardýndan Bidon un Putin için söylediði cümleler. Washington daki Rus büyükelçisinin çaðrýlmasý, Ruble fiyatýndaki dalgalanmalar. Güçlü spekülatörlerin olduðu yada tahtasý toplanmýþ hisseler mahalle yanarken saçýný tarayan ablalar gibi hiç birþeyden etkilenmeden tavana asýlý duruyordu.
gerçi ben kendi açýmdan rahatým. Aldýðým pozisyondan ürkmüyorum. Olabilecek bir aksilikte en saðlam yerde poz açtýðýma inanýyorum fakat durum pek parlak gelmedi bana.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri