Þimdi basit bir soru sorayým sana beyaz atlým...
Böyle bir günde satýlmayacaðýný bile bile tabana dünya kadar mal yazmak hangi gerizekalýnýn iþidir. yada kime, veya hangi akla hizmet etmektir. Eðer elinde tuttuðun þirketin verilerine güveniyorsan. Tahtada bir savaþýn olduðunu göre göre oraya tabana o kadar malý satýþa yazmak ne demektir...Sonuçta fýrtýna dindikten sonra, geminin limana yanaþacaðýný biliyorsan, o geminin yanaþacaðý limaný yakmanýn ne manasý var. TV leri aç bak Bloomberg te bir aklý evvel çýkmýþ bu türden satýþlar 2 gün sürer diyor. LA salak bizde biliyoruz. Ama bunu bilmeyen gerizekalýyý neden tetikliyorsunda sattýrýyorsun. Býrak senin sattýðýn yeri zaten alýyor adam. neden önüne mal yazýyorsunda tahtanýn kalkmasýna engel oluyorsun. Þimdi satýp kredi kartý mý ödeyeceksin. Býrak ortalýk sakinleþsin 3 gün sonra sat. demek istiyorum......
gerçi ben affýmý talep etmiþtim. ama olsun.
20-03-2020 tarihindeki borsanýn dibine bak. þimdi olduðumuz yere bak.
Burda da bir aklý evvel çýkýp ama Asya borsalarýnda dolar/tl þöyle olmuþtu demesin.
Bugün Türkiye yi ilgilendiren ekonomik veya siyasi veyahut yerel ya da global bir kriz yok. Bir memurun, Personelin adý deðiþtirildi hepsi o
-------------------------------

)
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda

Yer Ýmleri