*merkez bankasý altýn cinsinden rezerv varlýklarý 19 mart itibarýyla 39,26 milyar dolar(önceki 38,95mlr)
(25/03/2021 - 14:31:34)
*merkez bankasý altýn cinsinden rezerv varlýklarý 19 mart itibarýyla 39,26 milyar dolar(önceki 38,95mlr)
(25/03/2021 - 14:31:34)
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
tam 1 saattir OYAKC deyim. Meri ile YKB robotu aktiften alýp birbirlerine pasife vuruyorlar. kafayý yediler. Kademeyi de düþüremiyorlar Birazdan yukarý doðru çizerler. Satýþta malý olan varsa silsin. Alacak olan da 1 lot 1 lot alsýn. Eðer KY girer ve satmazsa tavana bile gider. Hiç satan yok. Herkes alýyor. Kademe analizinde neredeyse 2 katý alýþ var. 7.25 te. Hiç akýllanmayacak bunlar hiç. TL bulamayýnca varlýk satalým onu alttan alalým derdindeler. Seferoðullarý gibi yukarý sürecek
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Allah daha fazlasýný da nâsip etsin inþaAllah... Þükür ve tevâzu birlikte ne güzel yakýþýyorlar...
Miktarý sýnýrlamakla en iyisini yapýyorsun. Ben evde boþ boþ oturunca baþka yapacak iþ de bulamadýðým için elime geçeni borsaya eklerim...
Ýyi mi ediyorum kötü mü? dersen; yeri geliyor kendimi kilitliyorum. O nedenle iyi etmiyorum...
Benimki:
- Ýmamýn verdiði vâzý dinle, gittiði yoldan gitme...!
hesabý oluyor biraz da...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri