Originally Posted by
Dandanakan
Selim paranýn gözüne vurdu herhal Ceoem beyaz atlým sesi çýkmýyor

Adýmýz çýkmýþ dokuza inmez sekize, bi parmak attým emme benimle ilintili deðildi durum. Baþka kaynaklardan kaynaklandý 

Originally Posted by
MR&MRS
yönetime sitem etmiþ komtanýn orada
her hal tatile yolladýlar
bir kaç aklet donda ona götürmek gerekiyor herhal

Abi nasýl bi fantazi dünyan var. Ýnsan 2 paket sigara götürelim der bari

Originally Posted by
selimtogrul
Merhaba sevgili koçari abim,
Konu burada bu baþlýkta baþladý ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Baþlýðýnýn formatýna uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düþündüm.
Dm de dediðin gibi cezalý olsam yazamaman gerek.
Zaten Sevgili Medwig te o kadar sýð bir insan deðil. Zaten ne demek istediðimi o da anladý ama haklý olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doðal...
Aslýnda O 'nunda benim ne demek istediðimi anladýðýný düþünüyor, ve haklý olarak güzel Türkçemizi kývrak bir þekilde kullanan benimde bir týk ayýp ettiðim konusunda hak veriyorum. Haklýsýnýz Medwig, aslýnda ben bir durum tesbiti yapmýþtým, bir týk daha naif kelime bulabilir miydim?
Elbette olabilirdi. Dediðim gibi aslýnda o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaþandýðýný gördüm. Sezar ýn hakkýný sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.
Gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
Çünkü bu seferde Sevgili Medwig töhmet altýnda kalýyor. Demoklesin kýlýcý gibi baþýmýzda duran kýlýçla benim boynuma vurmadý kýlýcýný. Adamýn arkasýndan konuþmayalým. Benim mazeretim baþka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili þikayetleri vardý. Ara ara göðüs aðrýsý þikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardýndan tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararý aldý doktorlarýmýz. bir kaç gündür hastane telaþý ve günün getirdiði yoðunluk ve ayný zamanda hastane ortamý biraz yorgunluk yaptý. Dinlenme moduna aldým kendimi. Annem de çok þükür saðlýklý bir þekilde atlattý sorununu 2 tane takviye stent yapýldý. Durum iyi. Çok þükür.
Sevgiler saygýlar
Not: Öptüm

Originally Posted by
Dandanakan
Yapma yaw selim'im öyle biþey yapmaz yanlýþ anlama olmuþtur.

bence de yapmaz. Çocuk mu bu. Aklý baþýnda adam.
seni seviyorum Dandan abim
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri