tüm mesele kalava imiþ![]()
tüm mesele kalava imiþ![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Selim 2022 time kapaðýný deðerlendirelim yine unutma.
Time kapaðýnda biþi yok ki abi.Daha doðrusu herþey net tek mesaj ve hedef var.
"The Economist" i diyor olabilir misin?
https://www.resimupload.org/r/ZYHEA
![]()
Tamam iþte o ben yanlýþ dedim
Önce bi ön hazýrlýk yapalým isterseniz.
Abdullah Çiftçi'yi dinlemek isteyenler için.
Enflasyonist ortam devam ediyor, virüs aynen devam, yenilenebilir enerji ve iklim deðiþikliði anlaþmalarý devam.
Çin de düþük büyüme hýzý hedef te içe kapanma nedeni ile.
Acaba bunun bize yansýmasý nasýl olur.
Abi aslýna bakarsan virüs devam ediyor amma velakin vatandaþlar virüsü çoktan unutmusa benziyor. Mesela bak yarýn c.tesi. fýrsatý olan AVMlere baksýn. Eski hýzý kadar olmasa da dolu. Hele istanbulda gece alemleri tüm hýzýyla devam ediyor. Sanýrým bizim Türk milleti bu konuda da bize birþey olmaz vurdumduymazligi içinde.
Dolarýn 13.xx yaptýðý gün piyasada kimse mal satmadý. Pazarlama ve satýþcilar hep ayný þeyi söyledi. "Bugün satýþ ve daðýtým yok " diyordu. elbet piyasa oturacak. O zaman bakalým durum ne alemde olacak. Þimdi stoktan mal satsa üretim yapacak hammadde Çin'den gelmesi nereden baksan en az 3-4 ay. Hadi hammadde buldun. Üretim yapýp pazara çýkman en az 1 ay. Dolayýsýyla Baþkan ne diyecek diye herkes onu izliyor. Yeni bir þeyler söylüyor. Bu kez yöntem deðiþti .
Enflasyon devam edecek gibi görünüyor.bundan kaçýþ yok.
Dolarýn yeri burasý mi. Bana sorarsan "dolarda þaþýrmýþtir. Ben bu kadar eder miyim diye"
Yenilenebilir enerji bundan sonra hep gündemde olacak görünen o. Buradan birþey çýkartýlýr mi. Vala bu kadar berbat bilançolara xelekt bulaþacak gibi degil.gerci ben aksiyon olsun diye accik elektrik aldým. Ama tavsiye etmem.
Fikrim de genel olarak bir deðiþiklik yok. Gündem deðiþikliði yüzünden pozisyon deðiþmeyi anlamsýz buluyorum. Asýl mesele 1-2 gündür muhalefetin kayýp lideri aslanlar gibi kukruyor. "Seçim de seçim" diyor. Baþkan bu oyuna gelmez diye düþünüyorum. Olsa olsa baskýn erken seçim 2022 Haziran için uygun olur. Onunda olmasý için þimdiye kadar görmediðimiz bý hikâye ortaya atilmasi lazým. Arþivde böyle bir hazýrlýk var mýdýr. Bilemem. Baþkanýn en büyük þansý muhalefet etmeyen muhaliflerin olmasý. Ondan sonrasýnýn hazýrlýðý.... Bu pilav çok su kaldýrýr.
Ahhhh beee þimdi "kocari " olacaktý. "Þunu alaydýn ya. Kaç aydýr dilimde tüy bitti" derdi. Ýyi adamdi be. Kötü yola dusmeyeydi daha iyi olacaktý.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri