Originally Posted by
thejackalav.
Her ne kadar geçmiþ baðlantýlý bir çalýþma olsada ,aylýk olarak bölge tayinindeki geçiþler süre alacaðý için , yansýma olarak bize kalacaðý bölge içindeki süreyi tayin edebilir ve ....!
O bölge içinde pozisyonlara göre deðerlendirme yapabilme olanaðý saðlayabilir.
Bu da hangi bölge olursa olsun geçen süreci gösterebilir...
Bu aslýnda çok önemli...nedeni zaman kazandýrabilir ve veya kaybettirebilir ...biliriz ..
XT1635-02 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dostum, grafiklerden de görüldüðü üzere bir düzen etrafýnda dairesel döngü yapýyor. Bu tip hisseler en güzel trade edilecek (orta/uzun vade) hisseler oluyor...
Bazý hisseler karmakarýþýk hareket ediyorlar. Bunlar bir düzene girmeden bu hisselerden hayýr çýkmýyor. Üstelik bir de normal gitmesi gereken saat yönünün tersine hareket etmeye baþlamýþlarsa, uzaklaþmak lâzým...
PKART grafiðini haftalýk olarak 13.07.2018 tarihinden ralli baþlamazdan önceye kadar gösterecek þekilde ayarladým...
Bu tarihten itibaren 181 hafta geçmiþ... Kýrmýzý bölgeye neredeyse uðramamýþ bile denebilir. Hep dairesel ve saat yönünde hareketler var. Arada ufak tefek geri dönüþler yapmýþ ama bunlarý görmezden gelebiliriz. Çünkü o günü þartlarýný da düþünmek lâzým. Örneðin plandemi Mart 2020 düþüþü gibi...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri