Originally Posted by
T/A
Geliþtirmekte olduðum bu sistem ilk olmasý açýsýndan içerisinde bazý hatalarý ve eksikleri de barýndýrýyor olabilir. Gözümden kaçan þeyler olmuþ olabilir. Farkýna vardýklarýmý anýnda düzeltiyorum. O nedenle de kodlama kýsmý bayaðý yavaþladý...
Beni yakýndan tanýyanlar iyi bilirler:
- Asla olanla idare etmem, olmasý gerektiði gibi mükemmel olmalý ve hatasýz olmalýdýr...
Bu benim hayattaki en önemli düsturlarýmdan birisidir. Fakat artýk yaþ geçiyor. Kodlama yapmakta zorlanýyorum ama fikirler kafamda uçuþup duruyor. O nedenle hep bu iþleri býrakmak istesem de býrakamýyor, sürekli daha derinlere dalýyorum...
Bu sistemi 3 aþamalý olarak kodlamayý planladým ve ilk aþama eðer baþka hata bulmaz isek az önce tamamlandý...
- 1. Aþamada hisseleri kýyaslama ve tek tek görsel inceleme imkanýz oluyor. Zamaný kaydýrma iþlemleri ve ilgili zamandaki durumunu görme þansýmýz var...
- 2. Aþamada ise; bu sonuçlarý görsel olarak deðil de, sizlerle de paylaþabilmek adýna tablo olarak elde etmeyi amaçlýyorum...
- 3. Aþamada ise daha profesyonel bir kullanýma gidilerek ekranlarý çoklu bölüp, farklý hisseleri farklý þekillerde ayný anda inceleme ve görme planým var. Bu aþama benim için en zor ve yorucu aþama. Aslýnda 2. aþama buydu ama "belki yapama ve yarým kalýr!" diye sizleri fazla bekletmemek için bu adýmý en sona aldým. Bu adým bitince de 2. aþamadaki sonuçlar elbette bu aþamaya göre güncellenecektir...
Allah 'tan bir mâni gelmezse 1 yýl içerisinde bu uygulamayý ayný zamanda WEB Tabanlý bir uygulama olarak kullanýma sunmayý düþünüyorum. Burada üniversiteyi bu sene bitirecek olan oðlumun desteði gerekecektir. Belki de artýk ben emekli olur, bu iþleri O 'na devrederim...
Bugün biraz dinleneceðim. En kýsa sürede tablolarý paylaþabilmek için çalýþmalara baþlayýp 2. aþamayý da bitirmek istiyorum...
Takip edenler için ara ara istedikleri hisseler için kýsa yorum yapabilirim...
Selamlar, saygýlar...
Forumu uzun süredir takip edenler sizin ilk sistem grafikleri içinde ne kadar emek harcadýðýnýzý bilirler inþallah zaman içinde bu sistemi istediðiniz kývama getirirsiniz, hakkýnýz ödenmez, tüm paylaþýmlarýnýz için Allah razý olsun
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri