Eline saðlýk Üstad toplantý vardý evde deðildim mesajý görmedim sen zaten özetlemiþsin. Ýlave olarak,
1.65 te fibo desteði var altýnda 1.59 ortalama buralara dikkat etmek gerekir.
Bu patron hissesi ne yapacaðý belli olmaz.
Eline saðlýk Üstad toplantý vardý evde deðildim mesajý görmedim sen zaten özetlemiþsin. Ýlave olarak,
1.65 te fibo desteði var altýnda 1.59 ortalama buralara dikkat etmek gerekir.
Bu patron hissesi ne yapacaðý belli olmaz.
T/A hocam iyi ve saðlýklý günler dileðiyle , DOAÞ yorumlarmýsýnýz .þimdiden saygýlaýmý sunarým .
Regîb Kandili 'miz mübârek olsun...
Nice hayýrlara vesile olmasýný dilerim..
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
DOAS...
Hissede var olan uzun zamandýr yaþanan yükseliþ döneminden sonra çok daha dikkatli hareket etmek gerekiyor...
Aylýk durumunda aslýnda güzel bir hareket yapmýþ ama devamý gelmemiþ. Haftalýk ve günlükte ise düþüþ yönlü hareket için iþaret veriyor...
Burada yine strateji geliþtirip ona göre hareket etmekte fayda var...
Hissede þu an yükselen trend desteði saatlikte 48.50, günlükte ise 47.60 gibi...
51.90 üzerinde kalýcý kapanýþ yapmadýðý sürece düþüþ meyli devam edecektir. Eðer bu olumlu durum gerçekleþirse büyük resimde var olan formasyon gereði yeni bir atak yapabilir. Þu anki durumda bu mümkün deðil. Durum düzelirse olabilir ancak...
%38.2 fibo düþüþünü tamamlamýþ ve yeniden yukarý yönelmiþ ama olasý bir düþüþte bu defa %61.8 'deki büyük kanal desteðini denemek isteyecektir. Bu seviye de 34.12 seviyesidir... Tarih ise 27 Mart 2022 olarak karþýmýzda duruyor...
O nedenle olasý bir düþüþte dikkatli olmak lâzým. Kâr/zarar dengesi gözetilerek uygun yerlerden giriþ/çýkýþ yapýlmasýnda fayda var...
Grafiðe göre desteði kýrmadýðý sürece tutmakta ama desteði kýrdýðý zaman ise çýkmakta fayda var. Sonra duruma göre yeniden uygun yerden almak en uygunu gibi duruyor...
Adamlar güzel teknik çizmiþler. O nedenle bakmak zevk verdiði için derinlemesine inceleyebildim. Bazý hisseler çok sýkýcý ama bunu kim çiziyorsa mükemmel...![]()
En sonunda tuzak olacaktýr. Dikkat etmek lâzým. Tekniði boþuna güzel çizmezler... Son altýn vuruþu yapacaklarý zaman ki; bence biraz daha vakti var, o zaman tekniðe uyan avlanacaktýr...!!!
[/url]
![]()
Yer Ýmleri