"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Aynen öyle Sn. T/A en büyük ve tek silahýmýz sabrýmýz
Hareket eden hisselere takýlmak için doðru zamanýn yanýnda doðru miktarý da bulmak lazým yoksa koþacak ata bindik derken at bir anda çifte atmaya baþlýyor (:
Vakýfa binerken tüm vade grafiklerini incelemiþ ve öyle almýþtým gayet güzel dip yapmýþtý ama ben aldýktan sonra daha önce gördüðü dibin altýna indi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Hayýrlý akþamlar topik sakinleri.
Benim bu grafiði takip eden birisi en geç 07.02.2022 tarihinde yani pazartesi günü TUPRS 'a girerdi. Çünkü kafayý tam dik olarak yukarý kaldýrdý... Devamýnda bir hafta boyu yükseliþ yaþadýk.
Þimdi üstadým yukarýda serzeniþ etmiþsin kimse bir þey sormuyor diye. Kimsenin bir þey sormasýný beklemeye gerek yok.
Senin sisteme göre hazýr olan hisseleri yayýnla analizini yapalým uygun olanlarý deðerlendirelim.
Güzel bir haftasonu dilerim...
AVOD :
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1001339
Özet : kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 90.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, tamamý nakit karþýlýðý ve %200 oranýnda olmak üzere 180.000.000 TL artýþla 270.000.000 TL'ye yükseltilmesine iliþkin baþvurumuz Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 10.02.2022 tarih ve 2022/7 sayýlý bülteninde yayýmlandýðý üzere onaylanmýþtýr.
Yorum : Bedelli esnasýndaki rüçhan ve hisse fiyatýný deðerlendirmek gerekecek.
Rüçhan alýp bedelliye katýlma fikri olabilir.
Veya takibe devam deyip fiyat takibine devam edilebilir. Emin deðilim. Ama o tarihteki fiyatý gözlemlemek lazým. Derin bir konu haline döndü. Bulaþtýkça daha çok derine çekeceðe benziyor. Son gün seans sonu alým olmuþ ama. Bu bedelliye daha çok katýlýmcý olsun diye piyasada olan lotu toplayýp yukarý sürüp orada tekrar daðýtým yapmak amacýyla da olmuþ olabilir. Eðer öyleyse daha deðiþik þeyler bekliyor demektir. O zaman kýsa yoldan anlatayým. " Ben bundan biþey anlamadým, pantolonu indireyim demek oluyor"
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Haftayý turuncu trend üzerinde kapadý olumlu, eðer önümüzdeki haftada üzerinde kalabilirse siyah trend 220-21 aralýðý.
Brent grafiðini biliyorsunuz zaten 86 usd üzeri 93-94 demiþtim, þimdi üzerine atma çabalarý var 94 üzeri 110 usd çizgisi var.
Petrol fiyatlarýnýn artmasý tüpraþ ý nasýl etkiler ona göre pozisyon alýnabilir.
Yer Ýmleri