Üstadým þu çimentolarýn olduðu resmi yapýþtýrabilirmisin ufakta bir yorumla beraber zahmet olmaz ise.
Üstadým þu çimentolarýn olduðu resmi yapýþtýrabilirmisin ufakta bir yorumla beraber zahmet olmaz ise.
Hazýr gelmiþken birkaç tane de hissenin durumuna bakalým...
TEKTU için hafta sonu böyle yazmýþým...
Adamlar cidden AYI Tuzaðý yaptýlar. Herþey olumlu iken birden piyasalar bozunca bunu çok daha fazla bozdular ama sonunda olacak olan oldu. Her ne kadar bozsa da kaçýnýlmaz son...!
Tabi burada hýzlý olabilmek önemliydi. 1.45 altýnda stop olan birisi 1.45 'in üstüne attýðýnda yeniden almalýydý. Stoploss kullanmanýn bu tip handikaplarý vardýr. Bunu yapamayacak olanlarýn stoploss kullanmamasý kullanmasýnda daha hayýrlý olabilir. Bu durumda da eðer AYI piyasasýna yakalanýrsa aylar, hatta yýllarca bekleyebilir...
Þimdi burada 1.68 önemli nokta oldu. %38.2 fibo geri alým seviyesi...
Sanki burayý geçmek istemeyecek gibi bir havasý var. Geçer ise burasý stoploss olarak kullanýlabilir. Geçemez ise yeniden ortalamalara doðru bir çekilme yaþanmasý olasýdýr. Bu da 1.54 'ü tekrar gündeme getirir...
Genel durum iyi olmakla birlikte, bir süre ortalamalarý sýralý dizmek için zaman harcayacak gibi duruyor. Ayrýca bu arada daha önce de bahsettiðim gibi haftalýðý da düzeltebilir...
Günlük hýzla düzeliyor. Bozmaz ise ilerisi için büyük projeler hazýrlanýyor gibi...
Takibe devam...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sadece çimentolar üstad
CEMTS da ayný durumda... Güzeldi daha güzel oldu ama saatlikte bir düzeltme yapmasý beklenebilir...! Gösterge 100 seviyesine ulaþtý...!!!
O nedenle 19.29 altý stoploss olacak þekilde panik yapmadan gittiði yere kadar takip edilebilir. Stop olanlar tekrar giriþ yerini iyi tayin edip hýzlýca girmelidir. Yoksa stopu daha aþaðýlara koysunlar...
![]()
Çimentolardan bazýlarýný görüntüyü büyütebilmek için çýkarttým. Senin takip ettiklerinden çýkarttýðým varsa ekleyebilirim...
Ýlk grafik endekse göre, diðeri XTAST 'a göre baz alýndý...
Sað taraf ekran zaten her ikisinde de ayný. Çünkü kendi içindeki görüntüdür...
Sen grafiklere bakarken ben de yorum yazayým. Zamandan kazanmýþ oluruz...
![]()
Yer Ýmleri