https://twitter.com/finanssohbet/sta...358981123?s=21
Twitter da Selçuk bey, SaSa nýn neden pahalý olduðunu açýkladýðý videosu yüzünden inanýlmaz bir saldýrýya maruz kalmýþ ve video yu YouTube dan kaldýrmýþ, demek söyledikleri sadece doðru deðil çok doðru ve birilerine fena batmýþ...
Kendisini bir süredir takip ediyorum, çok kibar ve tecrübeli bir yatýrýmcý ama Twitter ortamý çok pis zaman zaman bu SaSa cýlar gibi saldýranlar oluyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Merhaba sevgili balýk abim,
Hakikaten GEREL "adamý germiþ" bu nasýl bir grafiktir. En son ben 03-02-2020 tarihinde grafiðe fibo atmýþým. Ondan sonra hedeflerine falan gelmiþ ama kendi kontrol listemde göremedim. Ýþlem yaptým mý diye baktým. Bir ara girip çýkmýþým hisseye. Para kazanmýþ mýyým diye alým satým kademelerine baktýmda "ekmek yedirmemiþ namussuz" hatta bir kaç iþlemimde komisyon parasýný bile cepten vermiþim. Yani ucu ucuna yýrtmýþým ben kendi adýma. Rabbim sabýrlar versin. Yanlýz bir þey dikkatimi çekti. Son 1-2 haftalýk süreçte bir toparlanma ya da nasýl desem birinin hisseyi toplamaya yönelik gayretleri var. Hisseyi yükseltmeden toplamaya çalýþýyor ama sanki kendi maliyeti biraz yükseliyor. Aldýðý yada toplamaya çalýþtýklarýný sanki aþaðý basýyor. Birilerinin bir çabasý var. Hisseyi çokta düzgün bir toplama yöntemi yok. Yataya baðlasa bezdirse daha kolay olacak ama, sanki hissede baþkalarýný dökmeye çalýþtýðý izlenimi uyandý bende. Bu türden bir grafik, hisse aslýnda toplu olabilse çok kýsa zamanda eski zirvelerine ulaþacak türden kaðýtlar. Bir de bu hissenin sahibinin Yüksel Kardeþ olduðunu biliyorum. Herþeyi bilen hazreti google ye sordum kimdir diye bakýnýz aþaðýdaki açýklamalar çýktý.
EKÞÝ SÖZLÜK
Yüksel Kardeþ kimdir?
adana'nýn kozan ilçesinden olmaktadýr. gersan elektrik firmasýnýn patronu. borsa istanbul'da pay piyasasýnda manipülasyon yaptýðýný itiraf edip cüzi miktar da (devede kulak)ceza alarak küçük yatýrýmcýnýn kucaðýna mallarý býrakan ve 6aylýk pay piyasasýndan uzaklaþtýrma cezasý alan güzide patronlardan bir tanesidir.
cezasý iki yýl olarak güncellenmiþ þahsiyettir.
öyle þeyler söylenir ki þimdi spk'dan girer bu adamdan çýkarsýn. sonuna da bir ytd kondurursun. ama gerek yoktur
borsagündem
https://www.borsagundem.com/etiket/yuksel-kardes
https://twitter.com/halukcanberk/sta...23458556121089
#gerel
SPK tarafýndan,
Þirket patronu Yüksel Kardeþ ve GEM Global Yield Fund isimli þirkete borsalarda iþlem yasaðý uygulanmasýna kararverildi.
Bukiþilerin eylemleri gereði oluþan fiyat dalgalanmalarýnda zarar etmiþ olanlar varsa,
Zararlarýnýn tazmini talebi ile dava açabilirler.
þirket GEM ile yapýlan sözleþmede geçen 7,20 fiyatýný güven vererek 6 milyon lotunu kolayca satmak içinmi kullanmýþtýr ? yerli þarj ünitelerini yapcak þirketin hisse fiyatlarýndan kim yada kimler büyük vurgun yapmaktalar ? 2 hafta önce 7,40 þimdi 5,55 ? þirket susamaz
Ýzlenecek yol haritasý için bir kaç önerim olabilir. Hissede ne kadar büyüklükte ya da portföyün ne kadarý ile iþlem açtýnýz bilemiyorum ama kademeler arasýnda alým satým yaparak hem zararý minimize etme hemde buradalar da dahi olsa kara geçirebilme imkanýnýz var. O yüzden soðukkanlý olmanýzý, çýkýþ ile ilgili bir planlama yapmanýzý öneririm. Aklýnýzdan çýkarmayýn ve elinizdeki hisseler þirkete dair ortaklýk belgelerinizdir. Zararýna satmak ayrý bir düþünce ancak Al_Sat ile zararý minimize etme þansýnýz var. Çünkü buna fýrsat verecek kadar yüksek marjlar açýyor. Bu arada önümüzdeki dönem için teknik olarak bunu söylersem abilerime ayýp etmiþ olur muyum bilemedim. Ama beklerseniz buradan çok daha büyük bir kar beklentiniz olabilir. Önümüzdeki 1-2 senelik periyotta bu rakamlar hayal bile olabilir. Önünüzde çok seçenek var. Aslýnda zaman içinde hissede kimlerin kim olduðunu öðrenme þansýnýz da var. Umarým zamanýnýz ve kýyýda köþede biraz paranýz vardýr ve buradan karla ayrýlýrsýnýz
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Bu kedi 2,80 ' e gelmeden elimi sürmem. accýk oynaþýrým belki. ama kesinlikle elime yapýþacaðýndan eminim. En güzeli 2,80 e kadar beklemek. Sonra hakkýna ne kadar düþerse heybeye atýp üstüne yatmak en doðru seçenek gibi görünüyor.
Not: Önce sen alýrsan seni düþürmek için 2,80 e kadar basarlar kesinlikle. Önce sen alýrsan ardýndan bir hafta sonra bende girerim.![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sayýn selimtogrul,
ilginiz için çok teþekkür ederim. Birkaç yýldýr kademeli olarak topladým. Birileri ekran baþýnda tek tek lot sayýyor gibi gelmiþti.
O kadar sýð bir tahta ki market alýþveriþi üstü para ile bile iki kademe çizmiþliðim vardýr.
Önüm arkam saðým solum sobe pardon gerel olmuþtu.
Yakýnda ben olmadan genel kurul yapamayacaklar diye düþünüyordum. Geçen senede genel kurul için 1. toplantýda çoðunluðu toplayamadýklarýný öðrendim.
Geçen hafta 500 er lot alým girdim düþtü bu böyle devam etti. Alýmlarda ýsrarlý olunca 3,97 de mal vermeyi kestiler. Nereyse iki gün bu fiyatta bekledi. Grafik eks olmuþ hastaya baðlý elektrokardiografiye döndü.
%1 yukarýdan almak için seans sonuna kadar bekledi diyebilirim. Al sat imkaný tanýmýyor. Hep bana hep bana diyor.
Bende bana yoksa sanada yok diyorum. Ýki inatçý keçi gibi bekleþiyoruz.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Eyvahhh sen hepten ölücü olmuþsun Selim.![]()
Mavi trend Nisan ayý için 2.95
Yer Ýmleri