Sadece sesli düþünüyorum
Piyasaya baktým. Saðda solda esnaf arkadaþlarý ziyaret ettim. Herkes umutsuz bitik. Kimsenin beklentisi yok. Gençler gelecek kaygýsý içinde. Bir telefon kaç para olmuþ. Tabi onlarýn marka meraký ayrý bir tartýþma konusu ammavelakin bir gerçek var ortada. Bu çocuklarýn iletiþim meselesi. Onlar için çok önemli. Tabi seyrettikleri reklamlarýnda etkisi çok büyük bu yadsýnamaz. Neyse baþka þeyler yazacaktým , konu daðýlmasýn. Krizin dibi dediðimiz günler geldi aklýma. Forumun sayfalarýna gözattým. Tamda 20-02-2022 ne de güzel bir tarihmiþ ki. o tarihte bir mesaj yazmýþým. cuk oturmuþ analiz.

Þimdi bu gerçekleþen analizin üstüne bir de tüy dikercesine oturup bi analiz daha kasayým dedim. 
Umutlarýn bitip tükendiði o gecenin en karanlýk aný vardýr ya . Hani bir kaç dakika sonra güneþ ufuklarda yavaþ yavaþ gökyüzü aðartýr. Tan vakti derler ya. Ýþte o an tam þu an .
Unutmayýn. Spekülatörlerin ne zaman mal aldýðýný sadece tahtalarda iþlem yaparken farkedebilirsiniz. Þu anda yavaþ yavaþ yanlardan mal alýyorlar. Ne kadar süre ile koþtururlar bilemiyorum ama seçime doðru inanýlmaz bir yükseliþe tanýklýk edeceðiz sanýrým. Bankalardaki sorunlar halloldu sanýrým. Þimdi bankalarý ufak ufak tutup endekslerde oynama yapacaklar. Endekse giren ve endeks üzerinde etkisi ve aðýrlýðý olan kaðýtlarla gidecekler. Haydi hayýrlýsý bakalým.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri