Originally Posted by
Desidero74
Bu konuda biraz hariçten gazel okumak gibi olacak ama birkaç þey söylemek isterim , esasen þahsi kanaatim hakiki dost bulmak en az para bulmak ve çoðu zaman bana gore paradan deðerlidir , insan öyle bir duruma düþebilir ki parasýný bile kontrol edemeyebilir bu durumda hakiki dostlar yetiþir .
Amcam oz evlatlarý tarafýndan bakim evine gönderilmek istendi amcam beni sevdiðinden bir de benim ikna etmemi istediler , durumu aþýrý kotu deðildi ben müdahale etmem dedim arkadan dava açýp adama vasi olmaya çalýþsam mi diye hesap yaparken vefat etti de kurtuldu.Yani insan evladýndan bile emin olamayabilir vay canýna dediði anda ise herþey bitmiþ baþkalarýnýn eline düþmüþ olabilir .
Bu durumda insanin bir dostlar konsorsiyumu olmasý ve onlarýn sorunlarý çozmesi muhteþem olur .
Bir de alternatif Batman in uþaðý Alfred gibi beyaz eldivenli frak giymis bir yardýmcýnýn olmasý ama Alfred de olumsuz ve hastalanmaz deðil velhasýl , Allah sonumuzu hayýr etsin pek çok bitik insan gördüm Amerikadaki kendini aramayan oðlundan kýzýndan bahsedip yasli halinde boþ yapan. Olsa ne olur olmasa ne olur .Allah herkesin kalbine gore ölüm versin .Kimse de benim ailem böyle yapmaz demesin zaten en büyük zararlar em yakýnlar ve fazla yedirilen içirilen kimselerden gelir genellikle.
Fazla ukala ve bilmiþ gibi yazdýysam affola.
Çok doðru tespitler, zaten parasýz kalmakta, güçsüz kalmakta, statüsüz kalmakta bizim memlekette hep ayný kapýya çýkýyor, iyi niyetli olmayan kiþiler bu anlarda kendini belli ediyorlar..
Sizin anlattýðýnýz benzer durumlar bizim akrabalarda da oldu/oluyor maalesef...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri