Þu anki son durum böyle...
Kapanýþtan sonraki durumu da paylaþýrým...
![]()
Þu anki son durum böyle...
Kapanýþtan sonraki durumu da paylaþýrým...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
PKART gün sonu AKD...
Bugünkü oyuncumuz Marbaþ idi. Her gün bir yenisi geliyor...
Bunlar tahtacýnýn kurumlarý olsa gerek. Þimdiye kadar benzer hareketleri yapan kurumlarý not almak gerekiyor. Ýleride lâzým olacaklar...
![]()
Birkaç gündür yazýlým ve geliþtirme yapamýyorum. Araþtýrma dönemindeyim...
Bu arada günlük AKD verilerini dakika bazýnda biriktirmeye baþladým. Bundan böyle grafiklerimiz daha detaylý olacak inþaAllah...
Sizlerden ricam; bildiðiniz benzer çalýþmalar yapan siteler varsa onlarý incelemek isterim. Bilenler yazarsa memnun olurum...![]()
Bana kalýrsa (ki kalmaz) üstadým, sizin taktaya bi deli lazým o da bu gece lazým. ordan alacak yukardan vericek sona aþaðý alýþ yazýcak tam vereceklerken silecek falan böyle ekþýnlý þeyler yapacak. Sonra bunlar noluyo ulan diyecekler alýcý mý geldi diyecekler. Zýnk diye yukarý sürmek isteyecekler o arada azar azar vericek . bunlarýn elini ayaðýna dolaþtýracak biri diye düþünüyorum Sadece fikirsel bi boyut benimki eylemsel anarþizme karþýyým
![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sayýn selimtogrul sizin dediklerinizi yapan deliye spk ceza vermez mi Varsa tanýdýðýnýz deli çok ihtiyacýmýz var yönlendirin lütfen .Saygilar
SPK nin iþi ceza vermek tabiki de, usulune uygun yapýlýrsa biþi olmaz. diye düþünüyorum. Hem ceza verse nolcak ki, meþhur olur ADAM![]()
Dream28 bende sizin gibi KY yim. Olsa valla kulaðýna üflerim. Burada KY birlik haline gelip spekin yapabileceklerine karþýlýk kendi kozunu oynayacak. Bekleyecek. Bekleyecek. Bekleyecek. Sonra birgün bir bakacak hisse 60 TL (misal yani. Fiyat vermek ayýp olurda)
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri